Programlama yapmak için PC'de yeterli alan yok

Enisbeyq

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. Ben Python ile başlayacağım. Sonra C#, C++ ama alanım yok. Ne yapmam gerekli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm. Ben Python ile başlayacağım. Sonra C#, C++ ama alanım yok. Ne yapmam gerekli?

Gereksiz uygulamalarını silip alan açabilirsin. Gereksiz yok diyorsan dosya ve fotoğraf vb. ögelerini Google Drive gibi bulut hizmetlerinde tutabilirsin. Diyorsan orası da yeterli değil, aylık 10TL gibi bir ücrete 100GB yapabilirsin, istemiyorsan Google Drive'yi, yeni bir HDD alabilirsin ihtiyacın kaç GB ise.

öyle değildi brom ya yazılım alanı kasttettim

öyle değildi brom ya yazılım alanı kasttettim
Hdd'de yer açın...

Cümleyi o kadar başı boş bıraktınız ki gerçekten ikinci kez düzelttiğinizde de bu cevabı vermek istedim.

Yazılım alanından kastınız yazılımla ilgili bilginiz vs mi?

Hdd'de yer açın...

Cümleyi o kadar başı boş bıraktınız ki gerçekten ikinci kez düzelttiğinizde de bu cevabı vermek istedim.

Yazılım alanından kastınız yazılımla ilgili bilginiz vs mi?
Çok haklısınız şimdi farkettim cümleyi, kastığım şu Hem mobil uygulama hem Windows masaüstü uygulamaları öğrenme istiyorum,2 tane yazılım alan dediler doğru mudur ?

Hem evet hem hayır bu sorunuzun cevabı aslında. Örnek veriyorum tek bir dili detaylı öğrenip; masaüstü app, mobil app, web app, api vs. yapabilirsiniz veya bunları yapmak için farklı farklı diller tercih edebilirsiniz. Size en yakın sıcak olanı seçip sadece başlayın. Birşeyler yapmaya çalışın. Sonrası kendiliğinden gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…