AlpT01
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 5600G
Msi A520M-A Pro
GSKİLL 16 GB 3200Mhz
Crucial 500 Gb M2 SSD
- Meslek
- Öğrenci
İyi Sosyaller. Ben İngilizce olarak yazılım mühendisliği okumaktayım, 1. sınıfı bitirdim. İlk dönem 3.54, ikinci dönem 2.80 ile kapattım. Calculus 2 ve Fizik 2 zorladı biraz, ondan düşürdüm ikinci dönem. İlk yıl C gördük. C'de terminalde çalışacak, basit bir bankacılıkla alakalı bir kod yazdım. Kullanıcı adı, şifre alan; doğru kullanıcı adı ve şifre girilirse admin ekranına ulaşan, switch-case ile işlem seçtiğimiz, kredi çekme ve kaç taksitte ödeyebileceğimiz basit sayılacak bir kod yazdım C'de. Ancak terminalde bunları yapmak, seçimleri vs. canımı sıktı ama C üzerinden devam ettim, LeetCode çözdüm vs. Yaz tatili gelince 2 hafta kadar dinlendim, 1 haftadır C#'a başladım Udemy üzerinden. Benim kursiyerim C# ve SQL veriyor. Temel bilgiler ve azıcık internet araştırması ile yine basit sayılacak havayolu bilet uygulaması yaptım WinForm App ile. C#'ı şu ana kadar sevdim diyebilirim. Bunun üstüne ne koymalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim, sektördeki büyüklerim bu konuda yol gösterici olabilir mi? 2-3 gündür uyumuyorum, yol haritam ne olurla alakalı nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Bölümümü seviyorum ancak bazı şeyleri kavraması benim için uzun sürdüğünde acaba yanlış bölüm mü seçtim demekten alıkoyamıyorum. Biraz uzun bir yazı oldu, içimi dökercesine. Hakkınızı helal edin, gelecek olan değerli cevaplara da şimdiden çok teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: