Merhaba, belki de bu soruyla yüzlerce kez karşılaşıyorsunuz fakat cidden çok kararsızım. Aklımda Python veya C ile başlama fikri var fakat hangisiyle başlayacağımı bilemiyorum. Asıl hedefim C++ diline geçmek şu an üniversite 2.sınıfa geçtim ve ilk sınıfta bu dili öğretmeye başlamışlardı.
C ile baslamak "arka tarafta islerin nasil ilerledigini" anlama konusunda sana epey yardimci olur. Java ile devam etmeni tavsiye ederim. En azindan C++'a bulasmadan once Java ogrenmen OOP mantigini cok daha saglam oturtmana yardimci olur.
C ile baslamak "arka tarafta islerin nasil ilerledigini" anlama konusunda sana epey yardimci olur. Java ile devam etmeni tavsiye ederim. En azindan C++'a bulasmadan once Java ogrenmen OOP mantigini cok daha saglam oturtmana yardimci olur.
Birinci sınıfta ilk dönemde yazılım dersimiz yoktu ikinci dönemde geldi. Şuan C++'ta hocalarımın öğrettiği dersleri rahatlıkla yapabiliyorum sadece güzel bir başlangıç yapmak istedim. Derslerimden bağımsız olarak. Bu arada ben Endüstri mühendisliği öğrencisiyim yazılım öğrenmem aslında o kadarda mühim değil ben sadece kendimi geliştirmek istiyorum. İstersem kendimi yönetim alanında geliştirebilirim o zaman yazılım hiç öğrenmesemde olabiliyor.