Programlamaya giriş dersini alttan almak mantıklı mı?

Ön koşulu yok hocam. Seneye problem çıkaracağını sanmıyorum. Zaten toparlandım. 2.dönemle birlikte çok daha iyi olacağıma inanıyorum. Gelecek sene de hallederim bu dersi.

Yok hocam sadece bu dersi bırakan üst dönem tanıdıklarım var. Sorun olmayacak yani.

Hocam ben 1.sınıfım ve sene benim için çok kötü başladığı için vizem kötüydü. Şimdi toparlandım ve seneye de daha odaklı çalışacağımı düşünüyorum.

Hocam bu dönem kalırsam 2.dönem nesneye yönelik de mi alamayacğım?

İlk sene ben de kalmıştım, sonra rahat geçtim. Sadece o kalıyorsa kalabilir bence, çok varsa yük oluyor bütte dene.

Evet hocam sadece bu kalacak büyük ihtimalle.

Hocam bu dönem kalırsam 2.dönem nesneye yönelik de mi alamayacğım?
Mantıken almaman gerekir. Ama ben aldım mı onu hatırlamaya çalışıyorum, sanki bizde ön koşul yoktu önce zoru halletmiştim de bizim Doçent benle dalga geçmişti diye hatırlıyorum ama emin değilim dediğim gibi.

Ben en son bu işlerle 6 sene önce uğraşmıştım tam hatırlamıyorum. İkinci üniversitemde ön koşul vardı ama. CSIT111 bitmeden CSIT121 alamıyordun. Yani ilk dönemi vermeden ikinci döneme başlayamıyordun. Öğrenci işlerine bir uğra istersen erkenden.

Bizim üniversitede öyle bir problem yok hocam ya.

Sor diyoruz işte. Danışmanına sor, öğren ders herhangi bir dersin ön koşulumu diye. Örneğin OOP'un ön koşuluysa alamayacaksın. Durduk yere can sıkar.

Hocam anlamadınız galiba bu ders koşullu değil diyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…