B BıraktıGitti Centipat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 241 Çözümler 4 13 Ekim 2019 #11 YouTube C başlangıcı için yeterli, biraz daha destek için Udemy'den (şimdi reklam olur, ismini yazmadım) ve 1-2 kitapla desteklersiniz. Sonra kafanızdan bir plan-program oluşur.
YouTube C başlangıcı için yeterli, biraz daha destek için Udemy'den (şimdi reklam olur, ismini yazmadım) ve 1-2 kitapla desteklersiniz. Sonra kafanızdan bir plan-program oluşur.
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.303 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 13 Ekim 2019 #12 Script bir dille başlamayın yeterli. Öğrendiğiniz dil çok önemli değil. Ama bir şey önermemi isterseniz illaha: C,C++,C# öneririm başlangıç için.
Script bir dille başlamayın yeterli. Öğrendiğiniz dil çok önemli değil. Ama bir şey önermemi isterseniz illaha: C,C++,C# öneririm başlangıç için.
Vesprimus Megapat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 870 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İndie Game Developer 13 Ekim 2019 #13 Arkadaşlara katılıyorum. Udemy'den bir hocanın dersleri de bu şekilde. İngilizcem olmadığı için biraz sorun yaratıyor ama, çokta sıkıntı değil.
Arkadaşlara katılıyorum. Udemy'den bir hocanın dersleri de bu şekilde. İngilizcem olmadığı için biraz sorun yaratıyor ama, çokta sıkıntı değil.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.695 Makaleler 1 Çözümler 81 13 Ekim 2019 #14 Ciddiysen Ingilizce, matematik ve herhangi bir C benzeri dil. Hobiyse youtube a hello world yaz.