Programlamaya Giriş

Jumper

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle herzaman program yazmak program yapmak isteyen biri olarak bir yerden başlamak istedim ama nerden başlayacağıma karar veremedim. Aklımda bir program var ama nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok siz ne tavsiye edersiniz programı javaylamı yapmalıyım ? Söyleyecekleriniz benim için gerçekten önemli bu işe meraklıyım sizin destekleriniz ile yapabileceğime inanıyorum. Daha önce visual basic ile tarayıcı,müzik çalar,zamanlayıcı gibi basit şeyler yapmışlığım var. Daha profesyonel çalışmak istiyorum. Büyük progranların hangi programla yaptıklarınida merak ediyorum ccleaner, nod32, advanced system care gibi programlar hangi programla yapilıyor ?

Dediklerin C turevleri ile yapiliyor. C/C++ daha karisiktir. C#dan baslayabilirsin. Kitap olarak Sefer Algan in C# kitabini oneririm. Bende aldim memnunum. Temelden basliyor. Kitabi daha ucuza kitapyurdundan alabilirsin.

Çok teşekkür ederim sizin gibi iyi insanların olduğunu görmek güzel, elinizden geldiğince yardım ediyorsunuz teşekkürler technopat. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı