M Muhammet Ali Aslan Zeptopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #1 Merhaba ben Muhammet. 12. sınıf öğrencisiyim. İleride yazılımla ilgili bir mesleğim olsun istiyorum ama yazılım öğrenmeye nereden başlayabilirim, kendimi nasıl geliştirebilirim hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2022
Merhaba ben Muhammet. 12. sınıf öğrencisiyim. İleride yazılımla ilgili bir mesleğim olsun istiyorum ama yazılım öğrenmeye nereden başlayabilirim, kendimi nasıl geliştirebilirim hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #2 Handi alanda yazılım öğrenmek istiyorsun.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.781 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 3 Aralık 2022 #3 Bölüm olarak neyi düşünüyorsun, hangi alandasın?
M Muhammet Ali Aslan Zeptopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #4 walter wick dedi: Handi alanda yazılım öğrenmek istiyorsun. Genişletmek için tıkla... çok bilmiyorum bölümlerini yeni yeni araştırıyorum önerin varmı? Connor The Android dedi: Bölüm olarak neyi düşünüyorsun, hangi alandasın? Genişletmek için tıkla... daha belirlemedim önerin varsa ona gçre araştırabilirim çok bi bilgim yok
walter wick dedi: Handi alanda yazılım öğrenmek istiyorsun. Genişletmek için tıkla... çok bilmiyorum bölümlerini yeni yeni araştırıyorum önerin varmı? Connor The Android dedi: Bölüm olarak neyi düşünüyorsun, hangi alandasın? Genişletmek için tıkla... daha belirlemedim önerin varsa ona gçre araştırabilirim çok bi bilgim yok
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #5 Muhammet Ali Aslan dedi: Çok bilmiyorum bölümlerini yeni yeni araştırıyorum önerin var mı? Genişletmek için tıkla... HTML ve CSS öğrenip basit bir web sitesi yapabilirsiniz.
Muhammet Ali Aslan dedi: Çok bilmiyorum bölümlerini yeni yeni araştırıyorum önerin var mı? Genişletmek için tıkla... HTML ve CSS öğrenip basit bir web sitesi yapabilirsiniz.
M Muhammet Ali Aslan Zeptopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #6 nasıl öğrenebilirim hangi adımları izlemem gerek walter wick dedi: HTML ve CSS öğrenip basit bir web sitesi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
nasıl öğrenebilirim hangi adımları izlemem gerek walter wick dedi: HTML ve CSS öğrenip basit bir web sitesi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #7 Muhammet Ali Aslan dedi: Nasıl öğrenebilirim hangi adımları izlemem gerek Genişletmek için tıkla... İnternet ortamında ve YouTube'da yüzlerce video seç.
Muhammet Ali Aslan dedi: Nasıl öğrenebilirim hangi adımları izlemem gerek Genişletmek için tıkla... İnternet ortamında ve YouTube'da yüzlerce video seç.