Programlamaya nereden başlanmalı?

tuncme

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam, C# öğrenip programlamaya başlamak istiyorum. Üniversite sınavına da hazırladığım için fazla vaktim kalmıyor. Haftada 2-3 gün(1'er saat)vakit ayırabilirim. İlk olarak nereden başlamalıyım? Hangi kaynağı ve IDE'yi kullanmalıyım (sistemim biraz kötü maalesef)
Teşekkürler.

Sisteminin kötü olması bir sorun değil. C# güzel bir başlangıç olur. Visual Studio 2019 kullanabilirsin. YouTube'dan Murat yücedağ izleyerek öğrenebilirsin.
Ama şahsi tavsiyem üniversite sınavına yoğunlaşman.

Üniversite sınavlarından sonra öğrenebilirsin. Sistemin kötülüğü-iyiliği fark etmez

Teşekkür ederim. Tabii ki önceliğim üniversite sınavı. Sadece hobi olarak düşünüyorum şimdilik. Murat yücedağ'a bakacağım.
Tekrardan teşekkürler.

Üniversite sınavlarından sonra öğrenebilirsin. Sistemin kötülüğü-iyiliği fark etmez.

Teşekkürler yorumunuz için.

Bu video işe yarar sizin için. Düşük sistem için VS Code, eski sistemler için Geany öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Size bu siteyi tavsiye ederim. Bence gayet açık, anlaşılır ve net anlatımları var. Bu site ayrıca kendinizi gerçekten geliştirirseniz iş imkanı yakalayabileceğinizde bir site.

Cihazım Windows 7 ve maalesef VS Code desteğini kesti. Yine de yardımınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…