mahmudi tuncer Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #11 tuncme dedi: Teşekkür ederim bunu bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayarınız benimkisi gibi kötüyse Linux öneririm, ama rahatınızı bozmak istemiyorsanız önermem
tuncme dedi: Teşekkür ederim bunu bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayarınız benimkisi gibi kötüyse Linux öneririm, ama rahatınızı bozmak istemiyorsanız önermem
tuncme Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ocak 2023 #12 mahmudi tuncer dedi: Eğer bilgisayarınız benimkisi gibi kötüyse Linux öneririm, ama rahatınızı bozmak istemiyorsanız önermem. Genişletmek için tıkla... Mint Linux denemiştim pek uyum sağlayamadım.
mahmudi tuncer dedi: Eğer bilgisayarınız benimkisi gibi kötüyse Linux öneririm, ama rahatınızı bozmak istemiyorsanız önermem. Genişletmek için tıkla... Mint Linux denemiştim pek uyum sağlayamadım.
mahmudi tuncer Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #13 tuncme dedi: Mint Linux denemiştim pek uyum sağlayamadım. Genişletmek için tıkla... Olabilir Windows kullanmak istiyorsan Linux'a geçmek zorundasın iye bişey yok. Ama Linuxta daha iyi öğrenirsin, sunucu kurarsın ve performans alırsın ama win uygulamalarını kullanmak sıkıntılı olabilir
tuncme dedi: Mint Linux denemiştim pek uyum sağlayamadım. Genişletmek için tıkla... Olabilir Windows kullanmak istiyorsan Linux'a geçmek zorundasın iye bişey yok. Ama Linuxta daha iyi öğrenirsin, sunucu kurarsın ve performans alırsın ama win uygulamalarını kullanmak sıkıntılı olabilir