Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 23 Eylül 2020 #1 Mesela Arduino, Rasberry Pi gibi. Programlama başlığında açıyorum o konuları. Sizce açılmalı mı?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 23 Eylül 2020 #2 Programlama kısmında açılabilir. Ya da Elektronik. Ama Programlama daha aktif. Belki Robotik diye bölüm açılır. Ama Programlama şu an için yeterli gibi.
Programlama kısmında açılabilir. Ya da Elektronik. Ama Programlama daha aktif. Belki Robotik diye bölüm açılır. Ama Programlama şu an için yeterli gibi.
KS KS Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 23 Eylül 2020 #3 SideWinder dedi: Programlama kısmında açılabilir. Ya da Elektronik. Ama Programlama daha aktif. Belki Robotik diye bölüm açılır. Ama Programlama şu an için yeterli gibi. Genişletmek için tıkla... Robotik diye açılırsa takip edeceğim. O yüzden istiyorum. Mümkünse açarlarsa güzel olur.
SideWinder dedi: Programlama kısmında açılabilir. Ya da Elektronik. Ama Programlama daha aktif. Belki Robotik diye bölüm açılır. Ama Programlama şu an için yeterli gibi. Genişletmek için tıkla... Robotik diye açılırsa takip edeceğim. O yüzden istiyorum. Mümkünse açarlarsa güzel olur.
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 23 Eylül 2020 #4 Evet açılmalı.
KS KS Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 23 Eylül 2020 #5 @Emir M. drjacob dedi: Evet açılmalı. Genişletmek için tıkla... Yetkilileri etiketliyelim bari.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.858 Makaleler 26 Çözümler 517 23 Eylül 2020 #6 Ben bir şey diyemem. Mikail hocam uygun görürse açılabilir ama Programlama bölümü şu an için yeterli.
Ben bir şey diyemem. Mikail hocam uygun görürse açılabilir ama Programlama bölümü şu an için yeterli.
KS KS Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 23 Eylül 2020 #7 Emir M. dedi: Ben bir şey diyemem. Mikail hocam uygun görürse açılabilir ama Programlama bölümü şu an için yeterli. Genişletmek için tıkla... Konu takip etmek istiyorum ama Programlama olunca ilgi alanına girmiyor. Arduino seviyorum Bu arada, ne zaman etiket atsam geliyorsunuz. Teşekkürler.
Emir M. dedi: Ben bir şey diyemem. Mikail hocam uygun görürse açılabilir ama Programlama bölümü şu an için yeterli. Genişletmek için tıkla... Konu takip etmek istiyorum ama Programlama olunca ilgi alanına girmiyor. Arduino seviyorum Bu arada, ne zaman etiket atsam geliyorsunuz. Teşekkürler.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 23 Eylül 2020 #8 Var olan bölümlerin yeterli olduğunu düşünüyorum: Elektrik ve Elektronik, Programlama İki bölümü takip ederek konuları da takip etmiş oluyorsunuz.
Var olan bölümlerin yeterli olduğunu düşünüyorum: Elektrik ve Elektronik, Programlama İki bölümü takip ederek konuları da takip etmiş oluyorsunuz.