Asorcle Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 72 Çözümler 1 6 Nisan 2021 #41 Sorun bitmiyorrr dedi: Buraya baktınız mı?Eki Görüntüle 960639 Gözden kaçırmışım fotoğraftaki gibi System yazan yerin izinlerine bakar mısın sıkıntı orada olabilir.Eki Görüntüle 960654 Genişletmek için tıkla... Başlayın butonuna tıklıyorum ama hiçbir şey olmuyor, evet baktım hepsi izin ver de.
Sorun bitmiyorrr dedi: Buraya baktınız mı?Eki Görüntüle 960639 Gözden kaçırmışım fotoğraftaki gibi System yazan yerin izinlerine bakar mısın sıkıntı orada olabilir.Eki Görüntüle 960654 Genişletmek için tıkla... Başlayın butonuna tıklıyorum ama hiçbir şey olmuyor, evet baktım hepsi izin ver de.
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #42 Asorcle dedi: Başlayın butonuna tıklıyorum ama hiçbir şey olmuyor, evet baktım hepsi izin ver de. Genişletmek için tıkla... Defederin çevrim dışı taraması ile tara belki bir virüs tüm bunların sebebi olabilir.
Asorcle dedi: Başlayın butonuna tıklıyorum ama hiçbir şey olmuyor, evet baktım hepsi izin ver de. Genişletmek için tıkla... Defederin çevrim dışı taraması ile tara belki bir virüs tüm bunların sebebi olabilir.
Asorcle Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 72 Çözümler 1 7 Nisan 2021 #43 Sorun bitmiyorrr dedi: Defederin çevrim dışı taraması ile tara belki bir virüs tüm bunların sebebi olabilir. Genişletmek için tıkla... denedim ama olmadı şuan bilgisayara ssd takılı onun yerine başka bir şey taksam düzelirmi Zaman ayıran arkadaşlara çok teşekkür ederim sorunu format atarak çözdüm hepinize minnettarım. Son düzenleme: 7 Nisan 2021
Sorun bitmiyorrr dedi: Defederin çevrim dışı taraması ile tara belki bir virüs tüm bunların sebebi olabilir. Genişletmek için tıkla... denedim ama olmadı şuan bilgisayara ssd takılı onun yerine başka bir şey taksam düzelirmi Zaman ayıran arkadaşlara çok teşekkür ederim sorunu format atarak çözdüm hepinize minnettarım.