Programlar açılmıyor

Enes Gökçen

Centipat
Merhabalar,
Dün Origin yüklemek istedim, bir sorun cıktı. sonra çözemedim. sonra yalan yanlış şeyleri uygulayıp durdum ama Origin düzeldi ama simdi her şey bozuldu. discord.exe, PUBG Lite tıklıyorum gelmiyor, Daemon Tools tıklıyorum gelmiyor. Mouse imlecinde yuvarlak donuyor, sonra gidiyor. Ne yaptıysam olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neler uyguladın.

Hocam bir tık yanlış ayarlar yapmış ya da silmiş gibi bir şeyler olmuş Driver'ları güncelleyip deneyebilirsiniz ya da sistem geri yükleme yapıp eski halinde kullanabilirsiniz.

Sürücülerinizi güncelleyin veya kaldırıp tekrar yükleyin. (Windows sildiğinizde otomatik olarak bidahaki açışınızda yükler)

Sistem özelliklerinizi yazar mısınız
DARKFALSH BF1 RGB KASA
COOLER MASTER 600 WATT PSU
Amd ryzen 7 ryzen 2700
Gigabyte ab350m-anakart
Hi level 256 gb nvme 3300-1200 mb sn
Corsair vengeance 8 gb 3000 mhz ddr 4 ram
Msi rx 580 armor 8 gb 256 bit ekran kartı
Neler uyguladın.

Saçma sapan şeyler ya Microsoft Visual falan sılip yüklemeler sılınmeye dosyaya yetkiler vermeler PC yönetici ayarları gibi şeyler yani açıkcası batırdım
Hocam bir tık yanlış ayarlar yapmış ya da silmiş gibi bir şeyler olmuş Driver'ları güncelleyip deneyebilirsiniz ya da sistem geri yükleme yapıp eski halinde kullanabilirsiniz.
nasıl yapıcam tak olarak onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…