fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.716 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2020 #1 Görseldeki gibi farklı programlarda da var aynı sorun örnek olarak Discord vs. Dün mavi ekran yedikten sonra bu problem ortaya çıktı mavi ekrandan dolayı mıdır bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Görseldeki gibi farklı programlarda da var aynı sorun örnek olarak Discord vs. Dün mavi ekran yedikten sonra bu problem ortaya çıktı mavi ekrandan dolayı mıdır bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
turkish fish Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2020 #2 Merhaba herkesdemi böyle? Kapat-aç yaptınız mı?
fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.716 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2020 #3 turkish fish dedi: Merhaba herkesdemi böyle? Kapat-aç yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Herkeste böyle değil arkadaşlarıma sordum sadece bende böyle. Çoğu sitede de aynı şekilde.
turkish fish dedi: Merhaba herkesdemi böyle? Kapat-aç yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Herkeste böyle değil arkadaşlarıma sordum sadece bende böyle. Çoğu sitede de aynı şekilde.
turkish fish Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2020 #4 fieryz dedi: Herkeste böyle değil arkadaşlarıma sordum sadece bende böyle. Çoğu sitede de aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Chrome mi kullanıyorsunuz? Mozilla Firefox kurup aynı siteye girebilir misiniz?
fieryz dedi: Herkeste böyle değil arkadaşlarıma sordum sadece bende böyle. Çoğu sitede de aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Chrome mi kullanıyorsunuz? Mozilla Firefox kurup aynı siteye girebilir misiniz?
fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.716 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2020 #5 turkish fish dedi: Chrome mi kullanıyorsunuz? Mozilla Firefox kurup aynı siteye girebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu an düzeliyor garip bir şekilde yavaş yavaş geliyor resimler. Yavaş yavaş dediğim 1 saat arayla neredeyse.
turkish fish dedi: Chrome mi kullanıyorsunuz? Mozilla Firefox kurup aynı siteye girebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu an düzeliyor garip bir şekilde yavaş yavaş geliyor resimler. Yavaş yavaş dediğim 1 saat arayla neredeyse.