B buzekran Femtopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #1 Önceden böyle bir sorun yoktu tahmini olarak 1 aydır var. Program açınca 1-2 saniye içinde yavaş yavaş bu hale geliyor çok garip bir şekilde. Illustrator programında da böyle oldu böyle nedenini bir türlü anlayamadım. Ekran kartım GTX 1660 Ti. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2021
Önceden böyle bir sorun yoktu tahmini olarak 1 aydır var. Program açınca 1-2 saniye içinde yavaş yavaş bu hale geliyor çok garip bir şekilde. Illustrator programında da böyle oldu böyle nedenini bir türlü anlayamadım. Ekran kartım GTX 1660 Ti.
Junji Ito Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 713 Çözümler 6 17 Ocak 2021 #2 Başka programlarda da yaşıyor musunuz? Artı 0 Eksi
KS KS B buzekran Femtopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #3 Junji Ito dedi: Başka programlarda da yaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Şu an sadece bu iki programda tespit ettim Illustrator ve Epic games. Photoshop ve Steam açıp denedim onlarda olmadı ama onlarda da başlayabilir belki. Artı 0 Eksi
Junji Ito dedi: Başka programlarda da yaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Şu an sadece bu iki programda tespit ettim Illustrator ve Epic games. Photoshop ve Steam açıp denedim onlarda olmadı ama onlarda da başlayabilir belki.
Junji Ito Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 713 Çözümler 6 17 Ocak 2021 #4 Silip tekrar yüklemeyi dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS B buzekran Femtopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #5 Junji Ito dedi: Silip tekrar yüklemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Az önce epic games için denedim kurulduktan sonra ilk açılışta normaldi. Çıkış yapıp tekrar açtım yine buzlanma başladı çok ilginç Artı 0 Eksi
Junji Ito dedi: Silip tekrar yüklemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Az önce epic games için denedim kurulduktan sonra ilk açılışta normaldi. Çıkış yapıp tekrar açtım yine buzlanma başladı çok ilginç
Junji Ito Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 713 Çözümler 6 19 Ocak 2021 #6 buzekran dedi: Az önce epic games için denedim kurulduktan sonra ilk açılışta normaldi. Çıkış yapıp tekrar açtım yine buzlanma başladı çok ilginç Genişletmek için tıkla... Evet tuhaf, ekran kartı sürücünüzü tamamen silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Kaç adet diskiniz var? Artı 0 Eksi
buzekran dedi: Az önce epic games için denedim kurulduktan sonra ilk açılışta normaldi. Çıkış yapıp tekrar açtım yine buzlanma başladı çok ilginç Genişletmek için tıkla... Evet tuhaf, ekran kartı sürücünüzü tamamen silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Kaç adet diskiniz var?
KS KS B buzekran Femtopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #7 Junji Ito dedi: Evet tuhaf, ekran kartı sürücünüzü tamamen silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Kaç adet diskiniz var? Genişletmek için tıkla... Mesajı yeni gördüm kusura bakmayın. 1 Hdd 1 ssd disk var. Sorun ekran kartı mı acaba Artı 0 Eksi
Junji Ito dedi: Evet tuhaf, ekran kartı sürücünüzü tamamen silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Kaç adet diskiniz var? Genişletmek için tıkla... Mesajı yeni gördüm kusura bakmayın. 1 Hdd 1 ssd disk var. Sorun ekran kartı mı acaba
Junji Ito Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 713 Çözümler 6 22 Ocak 2021 #8 buzekran dedi: Mesajı yeni gördüm kusura bakmayın. 1 Hdd 1 ssd disk var. Sorun ekran kartı mı acaba Genişletmek için tıkla... Ekran kartında olduğunu zannetmiyorum. Farklı bir diske kurmayı dener misiniz? Yani ssd'ye kurduysanız HDD'ye kurmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
buzekran dedi: Mesajı yeni gördüm kusura bakmayın. 1 Hdd 1 ssd disk var. Sorun ekran kartı mı acaba Genişletmek için tıkla... Ekran kartında olduğunu zannetmiyorum. Farklı bir diske kurmayı dener misiniz? Yani ssd'ye kurduysanız HDD'ye kurmayı dener misiniz?
S Schwenz Femtopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:50 #9 Junji Ito dedi: Ekran kartında olduğunu zannetmiyorum. Farklı bir diske kurmayı dener misiniz? Yani ssd'ye kurduysanız HDD'ye kurmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... bu arada bendede oluyor ama bazı uygulamalarda ssd ıle kaynaklı oludugunu dusunmuyorum gbtye sordum gpu hızlandırıcı uygulamalr ıle senktronıze calısamadıgı ıcın goruntu bozuklugu oluyot cart curt dedı ondan bende cozemedım hala Artı 0 Eksi
Junji Ito dedi: Ekran kartında olduğunu zannetmiyorum. Farklı bir diske kurmayı dener misiniz? Yani ssd'ye kurduysanız HDD'ye kurmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... bu arada bendede oluyor ama bazı uygulamalarda ssd ıle kaynaklı oludugunu dusunmuyorum gbtye sordum gpu hızlandırıcı uygulamalr ıle senktronıze calısamadıgı ıcın goruntu bozuklugu oluyot cart curt dedı ondan bende cozemedım hala