M med3517 Centipat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 Arkadaşlar merhaba bugün hazır sistemimi aldım ve Chrome, Steam, Edge gibi programları açınca 1-2snlik takılma oluyor. Sebebi ne olabilir?
Arkadaşlar merhaba bugün hazır sistemimi aldım ve Chrome, Steam, Edge gibi programları açınca 1-2snlik takılma oluyor. Sebebi ne olabilir?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.173 Makaleler 1 Çözümler 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #2 Tüm driver'ların kurulu ve güncel olduğuna emin olun hocam. Windows güncelleştirmelerinizi de yapın. Artı 0 Eksi
KS KS M med3517 Centipat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #3 KafadanKontak dedi: Tüm driver'ların kurulu ve güncel olduğuna emin olun hocam. Windows güncelleştirmelerinizi de yapın. Genişletmek için tıkla... Windows güncel driverlari da guncelleyecegim + bios vs sonrasinda tekrar yorum yaparım. Olmazsa format atayım mı? Artı 0 Eksi
KafadanKontak dedi: Tüm driver'ların kurulu ve güncel olduğuna emin olun hocam. Windows güncelleştirmelerinizi de yapın. Genişletmek için tıkla... Windows güncel driverlari da guncelleyecegim + bios vs sonrasinda tekrar yorum yaparım. Olmazsa format atayım mı?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.173 Makaleler 1 Çözümler 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #4 Windows kurulumunda bir ya lis yaptiginizi dusunmuyorsaniz gerek yok. Ama son olarak denenebilir. Artı 0 Eksi
KS KS M med3517 Centipat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #5 KafadanKontak dedi: Windows kurulumunda bir ya lis yaptiginizi dusunmuyorsaniz gerek yok. Ama son olarak denenebilir. Genişletmek için tıkla... Ben sadece Windows ürün anahtarı girdim deneme sürümü olarak gönderilmişti. Bios, driverlar yüklenmemiş bu şekilde deneyeyim ve olmazsa format atayım. Artı 0 Eksi
KafadanKontak dedi: Windows kurulumunda bir ya lis yaptiginizi dusunmuyorsaniz gerek yok. Ama son olarak denenebilir. Genişletmek için tıkla... Ben sadece Windows ürün anahtarı girdim deneme sürümü olarak gönderilmişti. Bios, driverlar yüklenmemiş bu şekilde deneyeyim ve olmazsa format atayım.