Programları istenildiğinde D'ye kurmak

..::Ata::..

Hectopat
Başlıkta da bahsettiğim gibi istediğim zaman bunu yapabiliyor muyum? Daha açıkça belirtmem gerekirse internette birçok yerde program files klasörü D'ye atanmış. Fakat bu sefer de hızlı açılmasını istediğim programları C'ye kuramıyorum. Steam'de ayar yaptım indir dediğimde bana seçtiriyor C veya D. İnternette indirdiğim herhangi bir program için bunu nasıl uygulayabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

İyi günler.Programları veya oyunları c ya da d içinde oluşturduğunuz herhangi bir klasöre kurmanız yeterlidir, yani ille de program files dosyasına kurmanız gerekmez.

Kurulu olan bir programı anlık olarak yerini değiştirmekten mi bahsediyorsun yoksa en başta kurulacağı yeri seçmekten mi? Eğer ilkini soruyorsan bu mümkün değil. Sadece belli başlı programlar buna izin veriyor. Eğer elle yerini değiştirirsen program çalışmaz.

En Baştan kurmayı kastetmiştim. Şimdi mesela iki şey kurdum bir tanesi kurarken bana nereye kuracağını sordu. Bir de flux diye ekranın beyaz tonunu azaltan bir uygulamayı indirdim (Boyutu çok küçük ama denemek için sadece). Kurarken nereye kurmak istediğimi sormadı. Şimdi baktım C'ye kurmuş. Yani kurulum esnasında bana nereye kuracağını sormuyorsa default olarak C'ye kurmak zorunda mıyım(Ayarlardan D diskini default olarak ayarlamadan tabi)? Bugüne kadar buna pek dikkat etmemiştim. Yeni aldığım SSD dolayısıyla bir format atıp win10 kurdum C'diskine. O yüzden de C'yi doldurmak istemiyorum. Umarım sorumu anlatabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…