engindeniz2012 Yoctopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #1 Merhaba. Eskiden bir program vardı, Türkçe olmayan programları ortalama vaziyette Türkçeye çeviriyordu. ETS stüdyo adlı uygulamayı Türkçe kullanmak istiyorum. Bu konulara bayağı uzak kaldığım için biraz sıkıntı yaşıyorum.
Merhaba. Eskiden bir program vardı, Türkçe olmayan programları ortalama vaziyette Türkçeye çeviriyordu. ETS stüdyo adlı uygulamayı Türkçe kullanmak istiyorum. Bu konulara bayağı uzak kaldığım için biraz sıkıntı yaşıyorum.
ilkayyildiz Attopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #2 Öyle bir program varsa bilgisayar tarihinde büyük yankı uyandırır. Başka bir şey ile karıştırıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Öyle bir program varsa bilgisayar tarihinde büyük yankı uyandırır. Başka bir şey ile karıştırıyorsunuz.
yabancı_adam Picopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #3 Mobilde oyun çeviri ustası adında bir uygulama vardı bu uygulamayı PC de bulabilirseniz veya emulator kullanırsanız mantıklı olur Artı 0 Eksi
Mobilde oyun çeviri ustası adında bir uygulama vardı bu uygulamayı PC de bulabilirseniz veya emulator kullanırsanız mantıklı olur
KS KS engindeniz2012 Yoctopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #4 ilkayyildiz dedi: Öyle bir program varsa bilgisayar tarihinde büyük yankı uyandırır. Başka bir şey ile karıştırıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Windows 7 yeni çıktığı zamandan bahsediyorum. Artı 0 Eksi
ilkayyildiz dedi: Öyle bir program varsa bilgisayar tarihinde büyük yankı uyandırır. Başka bir şey ile karıştırıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Windows 7 yeni çıktığı zamandan bahsediyorum.
ilkayyildiz Attopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #5 engindeniz2012 dedi: Windows 7 yeni çıktığı zamandan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Fark etmez. Yine öyle bir şey yok. Her program aynı şekilde mi dil dosyası kullanıyor da programın biri önüne gelene Türkçe yama yapabilsin? Artı 0 Eksi
engindeniz2012 dedi: Windows 7 yeni çıktığı zamandan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Fark etmez. Yine öyle bir şey yok. Her program aynı şekilde mi dil dosyası kullanıyor da programın biri önüne gelene Türkçe yama yapabilsin?
KS KS engindeniz2012 Yoctopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #6 ilkayyildiz dedi: Fark etmez. Yine öyle bir şey yok. Her program aynı şekilde mi dil dosyası kullanıyor da programın biri önüne gelene Türkçe yama yapabilsin? Genişletmek için tıkla... Win XP zamanından kullanıcılar varsa onlar biebilirler. Artı 0 Eksi
ilkayyildiz dedi: Fark etmez. Yine öyle bir şey yok. Her program aynı şekilde mi dil dosyası kullanıyor da programın biri önüne gelene Türkçe yama yapabilsin? Genişletmek için tıkla... Win XP zamanından kullanıcılar varsa onlar biebilirler.