Dosyaları ve programların silinmesini istemiyorsanız neden format atıyorsunuz ?Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar, günaydın herkese!
Dosyaları ve programları silmeden nasıl format atarım?![]()
Ağzı olan konuşuyor işte. Sizi eksik bilgilendirmişler. Diskinizden alan ayırıp .iso içindekileri oraya atarsanız eski C üzerindeki Windows’u silip yenisini kurarsınız. Bu şekilde Windows.old olmadan temiz kurulum yapmış olursunuz.Bana şöyle dediler USB'siz format atarsan windows.old diye bir klasöre atarmış.
Windows 10 zaten çok bellek tüketiyor ve SSD şart gibi.
Benim 4 GB RAM var Windows 10 2 GB boşta yiyor, 8.1 boşta 800 MB ve Windows 10 Q9400 işlemcinin %10 kullanıyor ama 8.1 %2
Bende 8 GB var. Şu an 5,7 yiyor. [Arkada Zoom, Steam, Chrome (1 sekme açık.)]
İşte Windows 10 neden kurulmamalı? Sorusunun cevabı.
Her bilgisayara öyle Windows 10 kurulmaz, her PC'nin gücü vardırburada donanım konuşur örneğin benim PC 8.1'de 10'a göre daha hızlı.
Neden format atmak istiyorsunuz? Onu söyleyin onun çözümünü düşünelim.
Bu yanlış bir algı. Sürücüleri bulunabildiği sürece Windows 7 çalıştırabilen tüm bilgisayarlar Windows 10 çalıştırabilir. Ciddi bir performans kaybı olmaz, çoğu zaman artışı olur. Çok nadir olarak uzaktan kumanda gibi eski ve sürücü güncellemesi yapılmayan evrensel olmayan cihazların sürücüleri bulunamayabiliyor.
Ben de elimde olsa Linux'a geçmek istiyorum ama genellikle oyun odaklı kullandığım için Linux'a geçmek ne derece mantıklı olur bilmiyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.