Ağzı olan konuşuyor işte. Sizi eksik bilgilendirmişler. Diskinizden alan ayırıp .iso içindekileri oraya atarsanız eski C üzerindeki Windows’u silip yenisini kurarsınız. Bu şekilde Windows.old olmadan temiz kurulum yapmış olursunuz.
Tabi Windows’un daha eski sürümlerinde bunu yapamayabilirsiniz ancak onu da BIOS üzerinden açtığınız alanı boot ettirerek yapabilir misiniz orada emin değilim. Windows 10’dan tekrar Windows 10 format için geçerli dediğim.
Bu yanlış bir algı. Sürücüleri bulunabildiği sürece Windows 7 çalıştırabilen tüm bilgisayarlar windows 10 çalıştırabilir. Ciddi bir performans kaybı olmaz, çoğu zaman artışı olur. Çok nadir olarak uzaktan kumanda gibi eski ve sürücü güncellemesi yapılmayan evrensel olmayan cihazların sürücüleri bulunamayabiliyor.
PC fanı ısınıyor + 15 20 dk MC oynadıktan sonra kasmaya başlıyor.
Yemek yiyordum o yüzden bakadım umarım beni anlayışla karşılarsınız.
Ben size PC özelliklerini söyliyiyim.
4 GB RAM (3.85 kaldı)
NVIDIA GeForce GT520M.
Intel i5 2410M - HD 3000 Graphics.
110 GB HDD.
Bu yanlış bir algı. Sürücüleri bulunabildiği sürece Windows 7 çalıştırabilen tüm bilgisayarlar Windows 10 çalıştırabilir. Ciddi bir performans kaybı olmaz, çoğu zaman artışı olur. Çok nadir olarak uzaktan kumanda gibi eski ve sürücü güncellemesi yapılmayan evrensel olmayan cihazların sürücüleri bulunamayabiliyor.