C chepezz Hectopat Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2017 #1 Ben format atarken harddiski bölmemişim C, D diye. C var sadece. Programlarım ve özel dosyalarım var. Bunları silmeden nasıl atıcam? Kusura bakma orda zaten yazıyormuş. Çok teşekkürler. Konu kilitleyebiliriz. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2017
Ben format atarken harddiski bölmemişim C, D diye. C var sadece. Programlarım ve özel dosyalarım var. Bunları silmeden nasıl atıcam? Kusura bakma orda zaten yazıyormuş. Çok teşekkürler. Konu kilitleyebiliriz.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 7 Şubat 2017 #2 Yükseltme yapabilirsiniz: Windows 10 Yükseltme Rehberi - Technopat
C chepezz Hectopat Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2017 #3 Kusura bakmayın gene bi sıkıntı ile geldim ben usb aldım yeni format atıcaktım iso cıkarken hata alıyorum. Hata bu Dosya Ekleri 111111.png 7,5 KB · Görüntüleme: 85
Kusura bakmayın gene bi sıkıntı ile geldim ben usb aldım yeni format atıcaktım iso cıkarken hata alıyorum. Hata bu