F {[FURKAN]} Hectopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar bir anda bütün programlarım rar oldu ve açılmamaya başladı. Bende winrarı sildim. Şu anda ise exe dosyası oldu. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Kaspersky anti virüs 2013 programı ile tarattım bilgisayarımı.
Arkadaşlar bir anda bütün programlarım rar oldu ve açılmamaya başladı. Bende winrarı sildim. Şu anda ise exe dosyası oldu. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Kaspersky anti virüs 2013 programı ile tarattım bilgisayarımı.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 17 Ağustos 2014 #2 USB'den Çalışan Virüs Tarama Araçları | Technopat Sosyal Burdaki araçlardan biri ile bilgisayarını USB ile başlatarak tarat. Taramaya başlamadan önce internete bağlayıp veri tabanlarını güncelle.
USB'den Çalışan Virüs Tarama Araçları | Technopat Sosyal Burdaki araçlardan biri ile bilgisayarını USB ile başlatarak tarat. Taramaya başlamadan önce internete bağlayıp veri tabanlarını güncelle.
F {[FURKAN]} Hectopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2014 #3 Harddisk'teki dosyaları silmiyor değil mi?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 17 Ağustos 2014 #4 Son olarak da bunu uygula http://www.winhelponline.com/exefix_xp.com sorununu büyük ihtimalle çözecektir.
Son olarak da bunu uygula http://www.winhelponline.com/exefix_xp.com sorununu büyük ihtimalle çözecektir.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.480 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Ağustos 2014 #5 KIS 2013 yerine 2015 veya 2014 kurun.
F {[FURKAN]} Hectopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #6 Egemen dedi: USB'den Çalışan Virüs Tarama Araçları | Technopat Sosyal Burdaki araçlardan biri ile bilgisayarını USB ile başlatarak tarat. Taramaya başlamadan önce internete bağlayıp veri tabanlarını güncelle. Genişletmek için tıkla... Denedim ama bir işe yaramadı başka bir yolu var mı?
Egemen dedi: USB'den Çalışan Virüs Tarama Araçları | Technopat Sosyal Burdaki araçlardan biri ile bilgisayarını USB ile başlatarak tarat. Taramaya başlamadan önce internete bağlayıp veri tabanlarını güncelle. Genişletmek için tıkla... Denedim ama bir işe yaramadı başka bir yolu var mı?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.480 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Ağustos 2014 #7 {[FURKAN]} dedi: Denedim ama bir işe yaramadı başka bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Miller'in dediğini de yapın.
{[FURKAN]} dedi: Denedim ama bir işe yaramadı başka bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Miller'in dediğini de yapın.