imkrkmz Femtopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, Program çalıştırmadan Assassin's Creed Unity Türkçe yama yapabileceğim pack arıyorum, trojana kurban gitmemek için. Direkt pack şeklinde var mı? Ne yapmam gerekir? Pack'i boş klasöre yükleyip verebilecek arkadaş var mı?
Merhaba arkadaşlar, Program çalıştırmadan Assassin's Creed Unity Türkçe yama yapabileceğim pack arıyorum, trojana kurban gitmemek için. Direkt pack şeklinde var mı? Ne yapmam gerekir? Pack'i boş klasöre yükleyip verebilecek arkadaş var mı?
kebab man Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 1.684 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #2 Şöyle bir uygulama var ekranda görünen her yazıyı istenilen dile çeviriyor, kullanmadım ama.
imkrkmz Femtopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #3 kebab man dedi: Şöyle bir uygulama var ekranda görünen her yazıyı istenilen dile çeviriyor, kullanmadım ama. Genişletmek için tıkla... Metni seçmen gerekiyor sanırım çeviri için. Bana otomatik çeviren lazım bir de bu sadece pencere modunda çalışıyor sanırım. Aslında birisi boş klasöre yüksele türkçe yamayı sonra onu bizle paylaşsa güzel olurdu
kebab man dedi: Şöyle bir uygulama var ekranda görünen her yazıyı istenilen dile çeviriyor, kullanmadım ama. Genişletmek için tıkla... Metni seçmen gerekiyor sanırım çeviri için. Bana otomatik çeviren lazım bir de bu sadece pencere modunda çalışıyor sanırım. Aslında birisi boş klasöre yüksele türkçe yamayı sonra onu bizle paylaşsa güzel olurdu