CPU öyle hemen ölecek bir şey değildir, en az 10-15 sene kullanırsınız o bilgisayarı, zaten bilgisayaelar aşırı ısınırsa kendini kapatarak önlemini alıyor.
Ayrıca abin ufacık bir program indirmene mi karışıyor? Yoksa virüs yemekten falan mı korkuyorsun?
Kaç yıl önce aldın bilmiyorum ama en az 5-10 yıl götürür. Bende i3 6100 vardı ve 4 yıl boyunca rahat götürdü ve hala da götürürdü ama babam elimden alıp şirkette kullanmaya başladı
Tamam sağ ol zaten egzoz fanı soğuk üflüyor Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de boş boş konu açmayı çok seviyorum galiba.
Bi oyundayken baktımda sıcak üflüyor ama çok değil
Tamam sağ ol zaten egzoz fanı soğuk üflüyor Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de boş boş konu açmayı çok seviyorum galiba.
Bi oyundayken baktımda sıcak üflüyor ama çok değil
CPU öyle hemen ölecek bir şey değildir, en az 10-15 sene kullanırsınız o bilgisayarı, zaten bilgisayaelar aşırı ısınırsa kendini kapatarak önlemini alıyor.
Ayrıca abin ufacık bir program indirmene mi karışıyor? Yoksa virüs yemekten felan mı korkuyorsun?
Speccy 1.32.803 indir - Speccy gelişmiş bir sistem bilgisi görüntüleme yazılımıdır. CCleaner üreticileri tarafından hazırlanmış başarılı bir programdır. Speccy yardımıyla bilgisayarınızın tüm donanımı hakkında ayrıntılı olarak bilgi edinebilir, anakart, ...