daenerys targaryen Kilopat Katılım 25 Nisan 2018 Mesajlar 891 Makaleler 1 Çözümler 7 27 Haziran 2019 #1 Bir dosyaya nasıl şifre koyabilirim? Windows 10 Pro kullanıyorum. Bitlocker ile diski şifrelemek istemiyorum sadece dosyayı. Programsız bir yolu var ise daha iyi olur.
Bir dosyaya nasıl şifre koyabilirim? Windows 10 Pro kullanıyorum. Bitlocker ile diski şifrelemek istemiyorum sadece dosyayı. Programsız bir yolu var ise daha iyi olur.
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 27 Haziran 2019 #2 WinRar programı ile şifreleyebilirsin. Ben şimdi tam nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama internette bir sürü video vardır. Artı 0 Eksi
WinRar programı ile şifreleyebilirsin. Ben şimdi tam nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama internette bir sürü video vardır.
KS KS daenerys targaryen Kilopat Katılım 25 Nisan 2018 Mesajlar 891 Makaleler 1 Çözümler 7 27 Haziran 2019 #3 Onu biliyorum hocam ama istediğim şey o değil. Zaten hiç güvenilir bir şey de değil. Artı 0 Eksi
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 27 Haziran 2019 #4 Kardeşim senin görmeyecekse ben başka program bilmiyorum. Kusura bakma. Artı 0 Eksi
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 8 Temmuz 2019 #5 Komut satırından cipher.exe ile istediğin dosyayı şifreleyebilirsin. How to use Cipher command line tool in Windows 11/10 Cipher tool helps encrypt, decrypt, securely erase, wipe deleted data & free space on NTFS drives. Learn how to use it with parameters and switches. www.thewindowsclub.com Artı 0 Eksi
Komut satırından cipher.exe ile istediğin dosyayı şifreleyebilirsin. How to use Cipher command line tool in Windows 11/10 Cipher tool helps encrypt, decrypt, securely erase, wipe deleted data & free space on NTFS drives. Learn how to use it with parameters and switches. www.thewindowsclub.com