Programsız Office etkinleştirme güvenilir mi?

1streyn

Centipat
Daha fazla  
CMD uzerinden belli kod dizeleriyle Office etkinleştirdim. Güvenilir mi? Format atmaya da üşeniyorum, var mı tavsiyeniz?
Kod dizini şu şekilde:

@Echo offtitle KMS activator for Microsoft Office 2021 &cls&echo ************************************************* &echo copyright: YouTube: 2013ELECtronics and computers&echo ************************************************* &echo.&echo supported products:&echo Microsoft Office standard 2021&echo Microsoft Office Professional 2021&echo.&echo Microsoft Office 2021 activation...(if exist "%programfiles%\microsoft Office\Office16\ospp.vbs" CD /d "%programfiles%\microsoft Office\Office16")&(if exist "%programfiles(X86)%\microsoft Office\Office16\ospp.vbs" CD /d "%programfiles(X86)%\microsoft Office\Office16")&(for /f %%x in ('dir /b ..\root\Licenses16\proplusvl_kms*.xrm-ms') do cscript ospp. VBS /inslic:"..\root\Licenses16\%%x" >nul)&(for /f %%x in ('dir /b ..\root\Licenses16\proplus2019vl*.xrm-ms') do cscript ospp. VBS /inslic:"..\root\Licenses16\%%x" >nul)cscript //nologo ospp. VBS /unpkey: 6mwkp >nul&cscript //nologo ospp. VBS /inpkey: Nmmkj-6rk4F-kmjvx-8D9mj-6mwkp >nul&set i = 1: Serverif %i%==1 set kms_sev = KMS. Digiboy. İrif %i%==2 set kms_sev = KMS8.msguides.comif %i%==3 set kms_sev = KMS. Chinancce.comif %i%==4 goto notsupportedcscript //nologo ospp. VBS /sethst:%kms_sev% >nul&echo ************************************************* &echo. Cscript //nologo ospp. VBS /act | find /i "successful" && (echo.&echo ************************************************* &echo.&choice /n /c yn /m "do you want to restart your PC now [Y,N]?" & if errorlevel 2 exit) || (echo the connection to the server failed! Trying to connect to another One... & echo please wait... & echo. & echo. & set /a i+=1 & goto server)shutdown.exe /r /t 00: Notsupportedecho.&echo ************************************************* &echo ıncorrect version of ms Office &echo make sure that you use ms Office 2021/365 version: Haltpause >nul

Benim bildiğim güvenilir değil. Zaten KMS'de güvenilir değil.

KMS ile etkinleştirmişsiniz. Ben de kullandım fakat bir zararını görmedim. Unutmayın ki, crack olarak etkinleştirmişsiniz. Forumda crack yazılımlara destek bulunmamakta.

KMS ile etkinleştirmişsiniz. Ben de kullandım fakat bir zararını görmedim. Unutmayın ki, crack olarak etkinleştirmişsiniz. Forumda crack yazılımlara destek bulunmamakta.
Bir bilginiz vs. çalındı mı? Veya antivirüs yükleyip bunu engelleyebildiniz mi?

Bir bilginiz vs. çalındı mı? Veya antivirüs yükleyip bunu engelleyebildiniz mi?
Bilgilerin bugün çalınmasa bile yarın çalınmayacağının bir garantisi yok. Ya key satın alın, ya da tarayıcıdan ücretsiz olarak kullanın.

Son düzenleme:
Şuanda bir sıkıntı yok fakat gelecekte ne olur bilemem.
Başka bilgisayarda KMS ile bağlı şekilde duruyor onunla aynı şeye bağlamayı düşünüyorum. İnşallah bir sıkıntıları çıkmaz.
Tarayacıdan ücretsiz kullanım hakkınız var oradan kullanabilirsiniz.
Evet ama sürekli internet istiyorlar ve programlara alışığız.

Başka bilgisayarda KMS ile bağlı şekilde duruyor onunla aynı şeye bağlamayı düşünüyorum. İnşallah bir sıkıntıları çıkmaz.

Evet ama sürekli internet istiyorlar ve programlara alışığız.
En basitinden key satın alabilirsiniz. Ben Windows 10 Home keyi satın almıştım ve bir sorun yaşamamıştım. Hiç riske atmaya değmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı