AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.999 Çözümler 81 Yer Başkent 7 Ağustos 2018 #1 Merhaba arkadaşlar; Silinmez dosya/klasör nasıl yapılır? Not: Güvenlik sekmesinden tüm izinleri kaldırdım taşı,sil,yeniden adlandır gibi seçenekler işlemiyor tamam. Ama Shift+del yapınca sorgusuz sualsiz tamamen siliyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar; Silinmez dosya/klasör nasıl yapılır? Not: Güvenlik sekmesinden tüm izinleri kaldırdım taşı,sil,yeniden adlandır gibi seçenekler işlemiyor tamam. Ama Shift+del yapınca sorgusuz sualsiz tamamen siliyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Teşekkürler.
Çözüm Berhan Kanbur 7 Ağustos 2018 Dosyayı özelliklerden salt okunur yapıp, gerekli izinleri ayarlayın.
Berhan Kanbur Kilopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 551 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2018 #2 Dosyayı özelliklerden salt okunur yapıp, gerekli izinleri ayarlayın. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.999 Çözümler 81 Yer Başkent 7 Ağustos 2018 #3 Berhan Kanbur dedi: Dosyayı özelliklerden salt okunur yapıp, gerekli izinleri ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Dediğini yaptım sorun çözüldü. Teşekkür ederim. Artı 1 Eksi
Berhan Kanbur dedi: Dosyayı özelliklerden salt okunur yapıp, gerekli izinleri ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Dediğini yaptım sorun çözüldü. Teşekkür ederim.
Berhan Kanbur Kilopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 551 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2018 #4 Sorununuz çözüldüyse ne mutlu bana . Teşekkürlerinizi beğeni butonu ile yaparsanız moderatör arkadaşlar için kolaylık olur. Artı 1 Eksi
Sorununuz çözüldüyse ne mutlu bana . Teşekkürlerinizi beğeni butonu ile yaparsanız moderatör arkadaşlar için kolaylık olur.