OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 11 Nisan 2022 #1 Merhabalar. Polosmart PGM 12 kulaklığıma Polosmart Audio 7.1 sürücüsünü kurdum. Çalışıyor. Ama Prohyper Audio 7.1 sürücüsü kurarken "Lütfen Audio software bağlayın." hatasını alıyorum. Halbuki kulaklık takılı. İndirmek istediğim sürünün linki bu. Kulaklıkta 2 sürücü var bu arada. Kullanım kılavuzunda öyle yazıyor. Bu arada ses Denetim Masası'ndan bas ayarı yapınca ses az çıkıyor. Bu sürücü ile düzelir mi acaba?
Merhabalar. Polosmart PGM 12 kulaklığıma Polosmart Audio 7.1 sürücüsünü kurdum. Çalışıyor. Ama Prohyper Audio 7.1 sürücüsü kurarken "Lütfen Audio software bağlayın." hatasını alıyorum. Halbuki kulaklık takılı. İndirmek istediğim sürünün linki bu. Kulaklıkta 2 sürücü var bu arada. Kullanım kılavuzunda öyle yazıyor. Bu arada ses Denetim Masası'ndan bas ayarı yapınca ses az çıkıyor. Bu sürücü ile düzelir mi acaba?
S snnkrc26351 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #2 Bilgisayarda başka bir ses sürücüsü var ise sil Realtek Audio indir Artı 0 Eksi
KS KS OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 5 Ağustos 2022 #3 snnkrc26351 dedi: Bilgisayarda başka bir ses sürücüsü var ise sil Realtek Audio indir Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Artı 0 Eksi
snnkrc26351 dedi: Bilgisayarda başka bir ses sürücüsü var ise sil Realtek Audio indir Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam cevabınız için.