Proje çizimi için MacBook Air M4 almak mantıklı mı?

mustafaateksoy

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar Zetacad programıyla doğal gaz projeleri çizmek için laptop arıyordum. Program çok yorucu bir program olmadığı için önceliğim uzun ömürlü bir laptop almak. Bugün piyasadaki ortalama fiyatlardaki sadece işlemcili laptoplara o paraları vermek saçma geliyor biraz. Fiyatları kadar kaliteli olduklarını düşünmüyorum. Kullandığım önceki laptopum da öyle ortalama bir laptoptu ve sadece dizi film izlemek ve üniversite ödevleri için kullandığımda bile 3-4 yılı anca çıkardı. Çizim dışında sadece dizi, film izlemek için kullanırım. Biraz baktığımda MacBook Air M4 modeli şarj ve kullanım ömrü açısından bana fazlasıyla yeterli gelir diye düşünüyorum ancak kullandığım çizim programı sadece Windows bilgisayarlarda kullanılabiliyor. Yani ya Macbook'a UTM gibi uygulamalarla Windows kurup o şekilde kullanacağım ya da Windows bir laptopa yöneleyeceğim. Aranızda bu şekilde Mac'e Windows kurarak kullananlar var mı? Veya ortalama aynı fiyat bandında uzun süre sorun çıkarmadan kullanabileceğim, hafif ve fazla ses yapmayan laptop modelleri önerebilir misiniz?

Mac'e Windows kurduktan sonra MacBook'un pek bir anlamı kalmaz ki. Hem stabil kullanamazsın hem de maksimum performansından ödün vermiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…