Proje İçin Ethernet/USB Girişli Tablet

Computergeek

Decapat
Arkadaşlar merhaba,

Bir proje için ethernet girişi olan veya USB to ethernet dönüştürücü ile ethernet girişi olarak kullanabileceğim USB girişi olan tablet arıyorum fiyatı açıkçası piyasa ne durumda pek bilmiyorum ama 1k altı süper olur(varsa). Şimdiden teşekkür ederim.(Ekranı çıkan 2in1 bilgisayarlarda uygundur)

Son düzenleme:
OTG desteği olan tabletlerde denemek lazım.

OTG kablosu ile usb to ethernet takıp deneyebilirsiniz, %80 çalışır. Bende ethernet kablo ve usb to ethernet dönüştürücü olmadığı için deneyemiyorum.

OTG kablosu ile usb to ethernet takıp deneyebilirsiniz, %80 çalışır. Bende ethernet kablo ve usb to ethernet dönüştürücü olmadığı için deneyemiyorum.
En son Vatan Bilgisayar'ın bir mağazasında sorduğumda olmaz demişlerdi. Eğer başka tarzda dönüştürücünüz varsa deneyebilir misiniz?

Bende ethernet kablosu yok, yani hiç kablolu internet kullanmadım. Yakında alırsam denerim.

Raspberry Pi ile dokunmatik ekran kullanmayı düşündünüz mü? Bence çok daha rahat olma ihtimali var, eğer düşünmediyseniz bir göz atmanızı öneririm.

Bende ethernet kablosu yok, yani hiç kablolu internet kullanmadım. Yakında alırsam denerim.
Bekliyor olacağım.
Raspberry Pi ile dokunmatik ekran kullanmayı düşündünüz mü? Bence çok daha rahat olma ihtimali var, eğer düşünmediyseniz bir göz atmanızı öneririm.
Rasberry Pi öğrenmek için şu aralar vaktim pek yok malesef. Ama tavsiyeniz için çok teşekkür ederim bir kaç konuda yardımcı olabilir bu fikir.
Su modelin Android tabletlerde calistigini soylemisler. Arastirin isterseniz. Turkiye'de de satiliyor.
Maalesef tabletim vs. yok. O masrafa girip boş dönmek istemiyorum.

Modeli arastirip hangi tabletlerde calistigini ogrenebilirsiniz. Yine forumlarda bu tabletlerden birine sahip olan biri olup olmadigini da ogrenebilirsiniz. Bu iki sart saglandiktan sonra eh bir yirmi lira harcayip alip deneyebilirsiniz saniyorum. Butun adimlari tek tek yazmaliyiz sanirim yardimci olmaya calisirken. Bunlari hesaplayamazken o tablet ile nasil bir proje gelistireceginiz de merak etmiyor degilim acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…