Proje İçin Ethernet/USB Girişli Tablet

Modeli arastirip hangi tabletlerde calistigini ogrenebilirsiniz. Yine forumlarda bu tabletlerden birine sahip olan biri olup olmadigini da ogrenebilirsiniz. Bu iki sart saglandiktan sonra eh bir yirmi lira harcayip alip deneyebilirsiniz saniyorum. Butun adimlari tek tek yazmaliyiz sanirim yardimci olmaya calisirken. Bunlari hesaplayamazken o tablet ile nasil bir proje gelistireceginiz de merak etmiyor degilim acikcasi.
Farklı bir şey anladım önce açıkladığınız için teşekkür ederim. Fakat yardımcı olmaya çalışırken saygı kurallarına da dikkat etmenizi de tavsiye ediyorum. Dalgınlık olabilir veya başka bir şey de olabilir fakat böyle küçük düşürecek kelimeler kullanmanız sizin haddinize olan bir şey değildir.

Farklı bir şey anladım önce açıkladığınız için teşekkür ederim. Fakat yardımcı olmaya çalışırken saygı kurallarına da dikkat etmenizi de tavsiye ediyorum. Dalgınlık olabilir veya başka bir şey de olabilir fakat böyle küçük düşürecek kelimeler kullanmanız sizin haddinize olan bir şey değildir.
Bence okullardaki derslere alfabe egitiminden de once algoritma dersi konmali. Dusunmeyi ogrenme, olaylari tartma ve duyduklarini ve okudugunu anlama gibi konularda ulke olarak cok eksigimiz var. Maalesef duyduklarimizi ya da okuduklarimiz anlama ile ilgili olarak cok sorunlu bir milletiz. Uyaranlara da kizmak gibi huyumuz var.

Bence okullardaki derslere alfabe egitiminden de once algoritma dersi konmali. Dusunmeyi ogrenme, olaylari tartma ve duyduklarini ve okudugunu anlama gibi konularda ulke olarak cok eksigimiz var. Maalesef duyduklarimizi ya da okuduklarimiz anlama ile ilgili olarak cok sorunlu bir milletiz. Uyaranlara da kizmak gibi huyumuz var.
"Dalgınlık" kelimesinden düşünme, olayları tartma gibi konulara dalmanız beni bir hayli şaşırttı ki üniversitede algoritma dersini de aldım fakat algoritmayı da bunlarla karıştırmanızda garibime gitti. Burada bilmediğim bir konu hakkında bilen insanlardan yardım istedim sadece. Tek sorunum bu olmamasına rağmen yeterli bilgi bulamadığım için bunun hakkında konu açtım fakat sizin kullandığınız kelimeler burada değilde "dost meclisi" gibi yerlerde kullanılabilecek sözlerdi. Açıkçası bende sizi uyarmak istedim. Konuyu bu kadar uzatmak yerine bunu kastetmiştim deseydiniz daha hoş bir yaklaşım olabilirdi. Bence ülke olarak saygı ve hoşgörü eğitimi almamız yeterli olacaktır.

Neden tablet diye bir takıntınız var ki? 2012 ve sonrası telefonların neredeyse tümünde OTG desteği bulunuyor. Telefon ile de halledebilirsiniz. Tabii Windows tabletten bahsediyorsanız küçük bilgisayar kullanmanız daha iyi olacaktır. Rapsberry Pi Zero modellerine bakabilirsiniz.

Neden tablet diye bir takıntınız var ki? 2012 ve sonrası telefonların neredeyse tümünde OTG desteği bulunuyor. Telefon ile de halledebilirsiniz. Tabii Windows tabletten bahsediyorsanız küçük bilgisayar kullanmanız daha iyi olacaktır. Rapsberry Pi Zero modellerine bakabilirsiniz.
Öncelikle teşekkür ederim açıkçası tablet takıntım ekranları büyük olmasından dolayı. Kullanıcı arayüzü gibi bir şey olacak fakat araştırmalarım sonucu kuracağım program sadece Windows'ta çalışmakta bu yüzden exe dosyalarını açan bir cihaza ihtiyacım var.

Sıfır almana gerek yok dostum. Bu bütçeye de sıfır olacağını sanmıyorum. Sahibinden'e girip tablet bölümünden Windows işletim sistemini seçersen bütçene uygun tablet bulabilirsin. USB to Ethernet ile Acer Iconia W700 kullanıyorum. Herhangi bir Windows tablet ile bu aparatları kullanabilirsin ancak tam boy USB olmasına dikkat et. Bazı modellerde micro USB girişi oluyor 2 tane dönüştürücü taktığın içinde temassızlık olabiliyor.

Çok eski tabletlerde o çıkışlar var ama onlar artık uygulama marketlerini bile kaldıramayacak cihazlar, ben E-Tab 5'e OTG ile bağlandığını görmüştüm Ethernet'in ama o cihazda da Custom ROM vardı.

Çok eski tabletlerde o çıkışlar var ama onlar artık uygulama marketlerini bile kaldıramayacak cihazlar, ben E-Tab 5'e OTG ile bağlandığını görmüştüm Ethernet'in ama o cihazda da Custom ROM vardı.
Windows tablet lazımmış. Android için her dönüştürücü çalışmaz herhalde ben benim tablete takınca driver kurması gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı