Laevateinn Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #1 Türklerin tarih boyunca kullandığı alfabeler konulu projemi PowerPoint sunumu olarak yaptım ve bu sunum için bir rapor hazırlamam lazım ama nasıl hazırlanır hiçbir şey bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Türklerin tarih boyunca kullandığı alfabeler konulu projemi PowerPoint sunumu olarak yaptım ve bu sunum için bir rapor hazırlamam lazım ama nasıl hazırlanır hiçbir şey bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
k0vaaaks Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 799 Çözümler 6 14 Nisan 2024 #2 Üniversite raporu mu? Eğer öyleyse benzer konudaki makaleleri örnek alıp kırparak kendi metinlerinizi yerleştirebilirsiniz.
Üniversite raporu mu? Eğer öyleyse benzer konudaki makaleleri örnek alıp kırparak kendi metinlerinizi yerleştirebilirsiniz.
Laevateinn Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #3 k0vaaaks dedi: Üniversite raporu mu? Eğer öyleyse benzer konudaki makaleleri örnek alıp kırparak kendi metinlerinizi yerleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ortaokul 8. sınıf.
k0vaaaks dedi: Üniversite raporu mu? Eğer öyleyse benzer konudaki makaleleri örnek alıp kırparak kendi metinlerinizi yerleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ortaokul 8. sınıf.