Proje için yazılım önerisi

Makaleler
1
Kodlar hakkında çok bir bilgim yok ve yapacağım programı nasıl ve hangi kod ile yapacağımı bilmiyorum. Wireshark adlı bir program ile geliştirilmekteymiş. Programın amacı indiren kişi bir kod yazıp giriş yapacak ve karşısına belirli sekmeler çıkacak. Seçtiği bir seçenek mesela buna a-1 diyelim. A-1 grubunda ki kişilerin ismi çıkacak ve onları X veya ✓ işareti ile seçecek. Kısaca mantık böyle. Wireshark zorunlu değil. Hangi tür ile bu tür bir programı yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız yapmak sizin için cidden zor olacaktır. İşin ehli birimden yardım isteyin, nasıl yapacağınız için değil yapabilmesi konusunda.

Ortaya bir teklif at. Yapmak isteyen biri çıkar mutlaka.

Wireshark bir networking aracı. Yazılım bilmeden networking işlerine girmek çok zorlayacaktır. Neden yapmak istiyorsunuz? Amaç nedir?
Amaç yapacağım program. Bu programa girince bir şifre,kod artık ne olursa giricek. Ve girdiği zaman A-1,A-2 grupları adında gruplar çıkıcak. Giriş yapan kişi hangi grubu yönetiyorsa o gruba tıklayıp gelenleri onaylicak. Gelmeyenleri ise X işareti ile reddedicek. Ve bu bilgiler yöneticiye gidicek.

Amaç derken ne işe yaradığını sormadım. Bu projeyi neden yapıyorsunuz? Deneyim için ise sıfırdan başlamanızı öneririm.

Detay vermemişsin ki hiç.

Bu bir konsol uygulaması mı olacak yoksa arayüze sahip mi olacak?
Projeyi yapan kişiler arasında programlama bilen var mı? Varsa hangi dilleri biliyor?
Ne kadar süreniz var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…