Crylex Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 150 Yer Antalya / Lara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar proje ödevim var A4'e yazı yazıp çıktı alacağım ama nereden yapabilirim? Sistem Windows 10, Word yok. Paralı nereden yapabilirim?
Arkadaşlar proje ödevim var A4'e yazı yazıp çıktı alacağım ama nereden yapabilirim? Sistem Windows 10, Word yok. Paralı nereden yapabilirim?
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.092 Makaleler 5 Çözümler 303 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #2 Crylex dedi: Arkadaşlar proje ödevim var A4'e yazı yazıp çıktı alacağım ama nereden yapabilirim? Sistem Windows 10, Word yok. Paralı nereden yapabilirim? Genişletmek için tıkla... LibreOffice, only Office ve WPS Office bakabilirsin. Önerim libre veya only kullanman. Onun haricinde internet üzerinden resmi bir şekilde ücretsiz MS Office kullanabiliyorsunuz.
Crylex dedi: Arkadaşlar proje ödevim var A4'e yazı yazıp çıktı alacağım ama nereden yapabilirim? Sistem Windows 10, Word yok. Paralı nereden yapabilirim? Genişletmek için tıkla... LibreOffice, only Office ve WPS Office bakabilirsin. Önerim libre veya only kullanman. Onun haricinde internet üzerinden resmi bir şekilde ücretsiz MS Office kullanabiliyorsunuz.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 29 Mayıs 2023 #3 A4'e kendin yazı yazıp çıktı alacaksan (?) kırtasiyeye gidebilirsin.
Crylex Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 150 Yer Antalya / Lara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #4 Aurora1 dedi: A4'e kendin yazı yazıp çıktı alacaksan (?) kırtasiyeye gidebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam internetten konuyu yazıp çıktı alıcaktımda ! Hallettim arkadaşlar teşşekür ederim Canva ustam sağolsun her türlü alternatif sunuyor sizede tavsiye ederim !
Aurora1 dedi: A4'e kendin yazı yazıp çıktı alacaksan (?) kırtasiyeye gidebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam internetten konuyu yazıp çıktı alıcaktımda ! Hallettim arkadaşlar teşşekür ederim Canva ustam sağolsun her türlü alternatif sunuyor sizede tavsiye ederim !
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 29 Mayıs 2023 #5 Crylex dedi: Yok hocam internetten konuyu yazıp çıktı alacaktımda! Hallettim arkadaşlar teşekkür ederim Canva ustam sağ olsun her türlü alternatif sunuyor size de tavsiye ederim! Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun! İyi çalışmalar!
Crylex dedi: Yok hocam internetten konuyu yazıp çıktı alacaktımda! Hallettim arkadaşlar teşekkür ederim Canva ustam sağ olsun her türlü alternatif sunuyor size de tavsiye ederim! Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun! İyi çalışmalar!