schnitt Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 423 Çözümler 1 18 Mart 2024 #1 400 adet hazır çözümlü soru nereden bulabilirim? Fizikten proje almıştım üşendiğim için yapmamıştım ara tatilden sonra verilmesi gerekiyor.
400 adet hazır çözümlü soru nereden bulabilirim? Fizikten proje almıştım üşendiğim için yapmamıştım ara tatilden sonra verilmesi gerekiyor.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.215 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 18 Mart 2024 #2 schnitt dedi: 400 adet hazır çözümlü soru nereden bulabilirim? Fizikten proje almıştım üşendiğim için yapmamıştım ara tatilden sonra verilmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Z-kitap vs indirip oradan soruların tek tek hazır çözümlerine bakabilirsin.
schnitt dedi: 400 adet hazır çözümlü soru nereden bulabilirim? Fizikten proje almıştım üşendiğim için yapmamıştım ara tatilden sonra verilmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Z-kitap vs indirip oradan soruların tek tek hazır çözümlerine bakabilirsin.