huserc Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #1 Fizik dersinde hoca test kitabı bitirip getirin dedi. Ben daha 85. sayfadayım 220. sayfaya kadar çözmem gerekiyor, yetişmezse ders ortalamamı ne kadar etkiler? (son gün yarın)
Fizik dersinde hoca test kitabı bitirip getirin dedi. Ben daha 85. sayfadayım 220. sayfaya kadar çözmem gerekiyor, yetişmezse ders ortalamamı ne kadar etkiler? (son gün yarın)
Blackbeard Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 3.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2025 #2 Yetiştiği kadar not alırsın.
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 8 Yer İstanbul 6 Mayıs 2025 #3 Yani eğer sıfır girerse bayağı bir etkiler.
K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #4 50 girer sıkıntı olmaz. Hocan nasıl biri sınavlarda bol not veriyor mu?
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #5 Benim arkadaş projeyi yapmadığı için dersten kalmıştı. (proje olmadan önce dersi geçiyordu)
huserc Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #6 Kayra23 dedi: 50 girer sıkıntı olmaz. Hocan nasıl biri sınavlarda bol not veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Pek sayılmaz Ozgur5 dedi: Benim arkadaş projeyi yapmadığı için dersten kalmıştı. (proje olmadan önce dersi geçiyordu) Genişletmek için tıkla... Bends yapmazsam dersten kalacağım herhalde
Kayra23 dedi: 50 girer sıkıntı olmaz. Hocan nasıl biri sınavlarda bol not veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Pek sayılmaz Ozgur5 dedi: Benim arkadaş projeyi yapmadığı için dersten kalmıştı. (proje olmadan önce dersi geçiyordu) Genişletmek için tıkla... Bends yapmazsam dersten kalacağım herhalde
K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #7 huserc dedi: Pek sayılmaz. Bends yapmazsam dersten kalacağım herhalde. Genişletmek için tıkla... 50 girer diye düşünüyorum 50 girerse kalmıyorsun değil mi?
huserc dedi: Pek sayılmaz. Bends yapmazsam dersten kalacağım herhalde. Genişletmek için tıkla... 50 girer diye düşünüyorum 50 girerse kalmıyorsun değil mi?
huserc Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #8 Blackbeard dedi: Yetiştiği kadar not alırsın. Genişletmek için tıkla... Test kitabını yarım bir şekilde götürsem olur mu sence?
Blackbeard dedi: Yetiştiği kadar not alırsın. Genişletmek için tıkla... Test kitabını yarım bir şekilde götürsem olur mu sence?
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 8 Yer İstanbul 6 Mayıs 2025 #9 huserc dedi: Bends yapmazsam dersten kalacağım herhalde. Genişletmek için tıkla... Yok ya öyle mantık yok. Sana yaptığın kadar not vermek zorunda yani gidip aşırı düşük bir şey veremez.
huserc dedi: Bends yapmazsam dersten kalacağım herhalde. Genişletmek için tıkla... Yok ya öyle mantık yok. Sana yaptığın kadar not vermek zorunda yani gidip aşırı düşük bir şey veremez.
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #10 huserc dedi: Pek sayılmaz. Bends yapmazsam dersten kalacağım herhalde. Genişletmek için tıkla... Ne ekerseniz onu biçersiniz hocam yetiştiği kadar yapmaya çalışın.
huserc dedi: Pek sayılmaz. Bends yapmazsam dersten kalacağım herhalde. Genişletmek için tıkla... Ne ekerseniz onu biçersiniz hocam yetiştiği kadar yapmaya çalışın.