Proje ödevini çıktı ile almak sorun olur mu?

Bir İnsan 365

Decapat
Merhaba, proje ödevim var. Hoca kendin yaz dedi ama ben güzel yazamıyorum bu yüzden çıktı alsam olur mu?

Merhaba, proje ödevim var. Hoca kendin yaz dedi ama ben güzel yazamıyorum bu yüzden çıktı alsam olur mu?

Hocanız kendin yaz dediyse öyle yapmanız daha mantıklı olur. Ama yine sorun. El yazım kötü çıktı olarak yapsam olur mu diye. Ben böyle çıktı alarak kurtuldum.

Bence hocan da elle yaz dediyse elle yaz. Emin ol çıktı alırsan elle yazacağında da daha düşük puan verir.

Hocam aslında amacım hocanın fikrini değiştirebilir miyim? Büyük ihtimal çıktı alacağım ama hoca elle yaz dedi zaten son günü bir de hastayım yazamıyorum.
Ertelemeyi deneyin, hocanız çıktı alma dediyse ısrar etmeyin.

Hoca kendin yaz dediyse bir bildiği vardır, sen yine de elinden geleni fazlasıyla yap yazın her ne kadar olursa olsun. Düzenli bir şekilde yazarsan yazının kötü olup olmaması çok dikkat çekmez, bir aralar benim de yazım kötüydü fakat not tutarken belli bir düzenim olduğu için kurtarıyordum böylece yazıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…