Enes Şenol Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #1 9.sinifim proje ödevi almıştım ama unuttum ve yapmadım, 2.donem sınavlarına kağıt vererek girmedim. Sınıfta kalıyor muyum? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2021
9.sinifim proje ödevi almıştım ama unuttum ve yapmadım, 2.donem sınavlarına kağıt vererek girmedim. Sınıfta kalıyor muyum?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 25 Mayıs 2021 #2 Enes Şenol dedi: 2. donem sınavlarına kağıt vererek girmedim. Genişletmek için tıkla... Bunu diyorsan proje odevini yapmana gerek yok, yapsan da not verilmeyecek. Proje odevleri sadece 2. donem sinavlarina katilacak ogrenciler icin birakildi.
Enes Şenol dedi: 2. donem sınavlarına kağıt vererek girmedim. Genişletmek için tıkla... Bunu diyorsan proje odevini yapmana gerek yok, yapsan da not verilmeyecek. Proje odevleri sadece 2. donem sinavlarina katilacak ogrenciler icin birakildi.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 25 Mayıs 2021 #3 Sınavlara girmeyeceksiniz hiç bir ikinci dönem notu dikkate alınmaz.
E Emre1234a Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 430 Makaleler 1 Çözümler 6 25 Mayıs 2021 #4 bizim ilk dönem notlarına eklencek dendi
İbrahim222 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #5 Enes Şenol dedi: 9.sinifim proje ödevi almıştım ama unuttum ve yapmadım, 2.donem sınavlarına kağıt vererek girmedim. Sınıfta kalıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hocam o kağıt dediğiniz şey sınavlara girmemek için gerekli olan dilekçe onu vermediyseniz sınavlara girmek zorundasınız. Emre1234a dedi: Bizim ilk dönem notlarına eklencek dendi. Genişletmek için tıkla... İlk dönem notlarına eklenemez.
Enes Şenol dedi: 9.sinifim proje ödevi almıştım ama unuttum ve yapmadım, 2.donem sınavlarına kağıt vererek girmedim. Sınıfta kalıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hocam o kağıt dediğiniz şey sınavlara girmemek için gerekli olan dilekçe onu vermediyseniz sınavlara girmek zorundasınız. Emre1234a dedi: Bizim ilk dönem notlarına eklencek dendi. Genişletmek için tıkla... İlk dönem notlarına eklenemez.
M MUHAMMED2121 Centipat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #6 Hocam benim öğretmenler iptal dedi iki saat sonra hepsi not girdi. Ne oluyor anlamadım biri hepimizi aydınlatsın.
Hocam benim öğretmenler iptal dedi iki saat sonra hepsi not girdi. Ne oluyor anlamadım biri hepimizi aydınlatsın.