Proje olarak ne yapılabilir?

BKDurak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle okullannir ilgisi yok. Kendimi teknoloji alanında geliştirmek istiyorum. Arduinom ve pek çok malzeme var ama bunalrla ne yapacağımı bilmiyorum(proje olarak yoksa Arduino kodlama biliyorum) veya Python biliyorum az miktar delphi biliyorum, birazcık 3D modelleme ve oyun geliştirme de biliyorum. Linux biliyorum ama bu alanlarda ne yapacağımı bilmiyorum. Boş vakit geçirmek istemiyorum hem yararlı hem eğlenceli şeyler yapmak istiyorum.

Site tasarımı ve küçük ölçekli oyunlar yapabilirsiniz.

Bir oyun yapmaktan anlayan arkadaş çevreniz varsa Unreal Engine'den bir amatör oyun yapabilirsiniz. Kendinizi bu alanda geliştirip belki gelecekte Steam'e oyun çıkarabilirsiniz.

Bir oyun yapmaktan anlayan arkadaş çevreniz varsa Unreal Engine'den bir amatör oyun yapabilirsiniz. Kendinizi bu alanda geliştirip belki gelecekte Steam'e oyun çıkarabilirsiniz.

Teşekkürler eğlenc eiçin olabilir ama arkadaşlarım anlamaz pek tek başımada Unity'den ve Unreal'den biraz tecrübem VA rözellikle Unity'den basit şeyleri yaparım zaten bilgisayarım yebi geldi füzel fikir ama başka ieyler arıyorum bunu da yapacağım.

Python biliyorsan kendi kendine sorgulama sistemleri üzerinde çalışabilirsiniz. Mesela araba kullanmak için bir sorgulama sistemi. Veya bir kullanıcı giriş paneli. Eğer ki daha da profesyönelseniz kendi kendinize bir uygulama yapmaya çalışabilirsiniz.

Teşekkürler hem delphide hem pythond abu tarz nirşryle uğraşıyorum veri tabanıda öğretiyor.

Teşekkürler hem delphide hem pythond abu tarz nirşryle uğraşıyorum veri tabanıda öğretiyor.

3D yapabildiğini yazmışsın belki animasyon denemeleri veya oyunlarda ya da uygulamalarda karakter veya tasarım yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…