JCaesar Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 556 Çözümler 3 2 Haziran 2024 #1 İlk sınavım 75 ikinci sınavı hiç yapamayacağımı düşünüyorum. Yani 30 filan gelir ama projem 100 matematik ortalaması nasıl olur?
İlk sınavım 75 ikinci sınavı hiç yapamayacağımı düşünüyorum. Yani 30 filan gelir ama projem 100 matematik ortalaması nasıl olur?
A Atlas Olta Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #2 Matematik delisi adlı siteden notlarını yazarak öğrenebilirsin. JCaesar dedi: İlk sınavım 75 ikinci sınavı hiç yapamayacağımı düşünüyorum. Yani 30 filan gelir ama projem 100 matematik ortalaması nasıl olur? Genişletmek için tıkla...
Matematik delisi adlı siteden notlarını yazarak öğrenebilirsin. JCaesar dedi: İlk sınavım 75 ikinci sınavı hiç yapamayacağımı düşünüyorum. Yani 30 filan gelir ama projem 100 matematik ortalaması nasıl olur? Genişletmek için tıkla...
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.518 Makaleler 1 Çözümler 12 2 Haziran 2024 #3 Sözlülerini ve haftada rehberlik hariç kaç ders olduğunu söylersen genel ortalamayı nasıl etkileyeceğini hesaplayayım. JCaesar dedi: İlk sınavım 75 ikinci sınavı hiç yapamayacağımı düşünüyorum. Yani 30 filan gelir ama projem 100 matematik ortalaması nasıl olur? Genişletmek için tıkla...
Sözlülerini ve haftada rehberlik hariç kaç ders olduğunu söylersen genel ortalamayı nasıl etkileyeceğini hesaplayayım. JCaesar dedi: İlk sınavım 75 ikinci sınavı hiç yapamayacağımı düşünüyorum. Yani 30 filan gelir ama projem 100 matematik ortalaması nasıl olur? Genişletmek için tıkla...