16 Ocak 2015 Mesaj: 6 Google'ın modüler akıllı telefon çalışması olan Project Ara'nın yeni prototipinin tanıtım videosu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Google'ın modüler akıllı telefon çalışması olan Project Ara'nın yeni prototipinin tanıtım videosu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
N N.K.O.W Kilopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 765 Makaleler 3 16 Ocak 2015 #2 Bu projenin sonu ne olacak acaba
Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 16 Ocak 2015 #3 Beklentileri çok yüksek tuttular umarım proje sonunda beklenilenleri karşılar. Kasa toplama videolarından sonra birde telefon toplama videosu güzel olur
Beklentileri çok yüksek tuttular umarım proje sonunda beklenilenleri karşılar. Kasa toplama videolarından sonra birde telefon toplama videosu güzel olur
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ocak 2015 #4 Parçalar uygun olursa neden alınmasın?
PsycOwl Kilopat Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 46 Makaleler 1 Yer Samsun, TR Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2015 #5 İşletim sistemini de istediğmiz gibi seçebilirsek harika olur.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2015 #6 PsycOwl dedi: İşletim sistemini de istediğmiz gibi seçebilirsek harika olur. Genişletmek için tıkla... O konuda büyük düşünme. Google işin içinde ve %99 Android L kullanacaktır.
PsycOwl dedi: İşletim sistemini de istediğmiz gibi seçebilirsek harika olur. Genişletmek için tıkla... O konuda büyük düşünme. Google işin içinde ve %99 Android L kullanacaktır.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2015 #7 PsycOwl dedi: İşletim sistemini de istediğmiz gibi seçebilirsek harika olur. Genişletmek için tıkla... iOS seçebilmemiz imkansız zaten. Geriye Android ve WP kalıyor, WP'de olamayacağına göre Android. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2015
PsycOwl dedi: İşletim sistemini de istediğmiz gibi seçebilirsek harika olur. Genişletmek için tıkla... iOS seçebilmemiz imkansız zaten. Geriye Android ve WP kalıyor, WP'de olamayacağına göre Android.