Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #1 Direksiyon seti veya Gamepad'e sahip değilim. Oyunu oynayabilir miyim? Oynayabilirsem klavye ile oynamak aşırı mı zor olur? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2020
Direksiyon seti veya Gamepad'e sahip değilim. Oyunu oynayabilir miyim? Oynayabilirsem klavye ile oynamak aşırı mı zor olur?
Çözüm Onur Altuğ Sever 8 Temmuz 2020 Efe10 dedi: Kontrolcüm yok. Klavye ile oynarsam 30 TL'ye değer mi oyundan alacağım keyif? Genişletmek için tıkla... Bence simülasyon türünde klavye ile araba sürmek hem zor hem de keyif vermiyor. Satın al, indir, 2 saatten az dene, beğenmezsen iade edersin.
Efe10 dedi: Kontrolcüm yok. Klavye ile oynarsam 30 TL'ye değer mi oyundan alacağım keyif? Genişletmek için tıkla... Bence simülasyon türünde klavye ile araba sürmek hem zor hem de keyif vermiyor. Satın al, indir, 2 saatten az dene, beğenmezsen iade edersin.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 8 Temmuz 2020 #11 Efe10 dedi: Kontrolcüm yok. Klavye ile oynarsam 30 TL'ye değer mi oyundan alacağım keyif? Genişletmek için tıkla... Bence simülasyon türünde klavye ile araba sürmek hem zor hem de keyif vermiyor. Satın al, indir, 2 saatten az dene, beğenmezsen iade edersin. Artı 0 Eksi Çözüm
Efe10 dedi: Kontrolcüm yok. Klavye ile oynarsam 30 TL'ye değer mi oyundan alacağım keyif? Genişletmek için tıkla... Bence simülasyon türünde klavye ile araba sürmek hem zor hem de keyif vermiyor. Satın al, indir, 2 saatten az dene, beğenmezsen iade edersin.
KS KS Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #12 UBerk dedi: Almazdım. Crew 2 alın. Klavyeyle oynanıyor ve rahat kontrolleri. Genişletmek için tıkla... Arada 30 TL fiyat farkı var olmasa gözüm kapalı alırdım Artı 0 Eksi
UBerk dedi: Almazdım. Crew 2 alın. Klavyeyle oynanıyor ve rahat kontrolleri. Genişletmek için tıkla... Arada 30 TL fiyat farkı var olmasa gözüm kapalı alırdım