aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 17 Kasım 2020 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu oyun mobil platform için çıkacakmış sizce mümkün mü? Çıktığında grafikleri böyle mi olur yoksa?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu oyun mobil platform için çıkacakmış sizce mümkün mü? Çıktığında grafikleri böyle mi olur yoksa?
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 17 Kasım 2020 #2 Mümkün ancak patates telefonlarla oynayabileceğiniz bir oyun olacağını sanmam. Asus gibi markalar oyun telefonu çıkarmıştı, yüksek ihtimal onlara daha uygun.
Mümkün ancak patates telefonlarla oynayabileceğiniz bir oyun olacağını sanmam. Asus gibi markalar oyun telefonu çıkarmıştı, yüksek ihtimal onlara daha uygun.
khlestov Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 917 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 17 Kasım 2020 #3 Mümkündür bencede fakat sıradan telefonlar açar mı bilmem iphone 12 bekliyorum deneyimleriz artık
osmankrcr72 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 1.873 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #4 2. videodaki dev yılan 2018 God of War'dan değil mi?
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 17 Kasım 2020 #5 osmankrcr72 dedi: 2. videodaki dev yılan 2018 God of War'dan değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben de benzettim. God of war havası var oyunda. Ama P2W MMORPG para söğüşleme oyunu olacak sanırım. Keşke singleplayer yapsalar.
osmankrcr72 dedi: 2. videodaki dev yılan 2018 God of War'dan değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben de benzettim. God of war havası var oyunda. Ama P2W MMORPG para söğüşleme oyunu olacak sanırım. Keşke singleplayer yapsalar.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 17 Kasım 2020 #6 osmankrcr72 dedi: 2. videodaki dev yılan 2018 God of War'dan değil mi? Genişletmek için tıkla... Değil.
osmankrcr72 dedi: 2. videodaki dev yılan 2018 God of War'dan değil mi? Genişletmek için tıkla... Değil.
osmankrcr72 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 1.873 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #7 aKuu dedi: Bende benzettim. God of war havası var oyunda. Ama P2W MMORPG para söğüşleme oyunu olacak sanırım. Keşke singleplayer yapsalar. Genişletmek için tıkla... Evet, keşke mobilde de şöyle kaliteli, para emicisi olmayan, sağından solundan reklam fırlamayan, hikayeli oyunlar olsa.
aKuu dedi: Bende benzettim. God of war havası var oyunda. Ama P2W MMORPG para söğüşleme oyunu olacak sanırım. Keşke singleplayer yapsalar. Genişletmek için tıkla... Evet, keşke mobilde de şöyle kaliteli, para emicisi olmayan, sağından solundan reklam fırlamayan, hikayeli oyunlar olsa.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 17 Kasım 2020 #8 osmankrcr72 dedi: Evet, keşke mobilde de şöyle kaliteli, para emicisi olmayan, sağından solundan reklam fırlamayan, hikayeli oyunlar olsa. Genişletmek için tıkla... Satın alan fazla kişi olmayacağı için yapmıyorlar bence. Ücretsiz yapsalar para kazanamazlar P2W oyun olmadığı için.
osmankrcr72 dedi: Evet, keşke mobilde de şöyle kaliteli, para emicisi olmayan, sağından solundan reklam fırlamayan, hikayeli oyunlar olsa. Genişletmek için tıkla... Satın alan fazla kişi olmayacağı için yapmıyorlar bence. Ücretsiz yapsalar para kazanamazlar P2W oyun olmadığı için.