Benim arkadaşta da aynı hata vardı.Sorunu buldu.Çözümü şöyle anlatayım.Hangi interneti kullanıyorsan güvenli interneti iptal edeceksin.Benim arkadaş çok uğraştı biraz sıkıntılı bir durum.Nedenini buldun mu bende de öyle diyor.
Hocam turksat kullanıyorum aim labda ssl hatasi veriyor kayıt bile olamıyorumÇOK SAĞOL REİS YAPTIM
Project Winter de olan başlangıçta gelen bu hatanın çözümünü buldum ve sizlerle paylaşmak isterim.
Sorunun çözümü çok basit evinizde ki internet sağlayıcının güvenli internet özelliğinin açık olmasıdır bu kadar.
Çözümünüde söylicem eğer TTkom luysan 6606'ya GUVENLI IPTAL yazacaksın eğer Turkcell Superonline'lisen GUVENLI IPTAL yazıp 7777 ye gönder Vodafone'liysen GUVENLI IPTAL yazıp 7005 e gönder Türknetliysen GUVENLI IPTAL yazıp 3371' göndereceksin ve sorun çözülecek. Başka bir sağlayıcınız varsa internete yazarsanız çıkar.
ÖNEMLİ NOKTA--> {[(tabi bunları yaparken internet sağlayıcınıza kayıt olduğunuz numarayla mesaj atacaksınız)]}
benımde aynı hataHocam turksat kullanıyorum aim labda ssl hatasi veriyor kayıt bile olamıyorum

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.