Project Winter [Unable to complete SSL connection] Hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Laencil

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar konu basit Project Winter oyununda böyle bir hata alıyorum yardım edebilecek biri var mı?
memohata.PNG

ÇOK SAĞOL REİS YAPTIM

Project Winter de olan başlangıçta gelen bu hatanın çözümünü buldum ve sizlerle paylaşmak isterim.

Sorunun çözümü çok basit evinizde ki internet sağlayıcının güvenli internet özelliğinin açık olmasıdır bu kadar.

Çözümünüde söylicem eğer TTkom luysan 6606'ya GUVENLI IPTAL yazacaksın eğer Turkcell Superonline'lisen GUVENLI IPTAL yazıp 7777 ye gönder Vodafone'liysen GUVENLI IPTAL yazıp 7005 e gönder Türknetliysen GUVENLI IPTAL yazıp 3371' göndereceksin ve sorun çözülecek. Başka bir sağlayıcınız varsa internete yazarsanız çıkar.

ÖNEMLİ NOKTA--> {[(tabi bunları yaparken internet sağlayıcınıza kayıt olduğunuz numarayla mesaj atacaksınız)]}

Son düzenleme:
ÇOK SAĞOL REİS YAPTIM

Project Winter de olan başlangıçta gelen bu hatanın çözümünü buldum ve sizlerle paylaşmak isterim.

Sorunun çözümü çok basit evinizde ki internet sağlayıcının güvenli internet özelliğinin açık olmasıdır bu kadar.

Çözümünüde söylicem eğer TTkom luysan 6606'ya GUVENLI IPTAL yazacaksın eğer Turkcell Superonline'lisen GUVENLI IPTAL yazıp 7777 ye gönder Vodafone'liysen GUVENLI IPTAL yazıp 7005 e gönder Türknetliysen GUVENLI IPTAL yazıp 3371' göndereceksin ve sorun çözülecek. Başka bir sağlayıcınız varsa internete yazarsanız çıkar.

ÖNEMLİ NOKTA--> {[(tabi bunları yaparken internet sağlayıcınıza kayıt olduğunuz numarayla mesaj atacaksınız)]}
Hocam turksat kullanıyorum aim labda ssl hatasi veriyor kayıt bile olamıyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı