AIroe Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 493 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen RX 580 - 8 gb MSI Z390 A PRO İntel i7 9. Nesil 16 GB Ram 1.5 TB HDD 500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2022 #1 Oyun "açılıyor" lobide gayet güzel bir şekilde seçeneklerimi seçip oyuna başlayabiliyorum, yani başlamıyorum... Çünkü ileri dediğimde oyun siyah ekranda kalıyor, bunun sebebi nedir? (sistemim oyuna göre gayet yeterli)
Oyun "açılıyor" lobide gayet güzel bir şekilde seçeneklerimi seçip oyuna başlayabiliyorum, yani başlamıyorum... Çünkü ileri dediğimde oyun siyah ekranda kalıyor, bunun sebebi nedir? (sistemim oyuna göre gayet yeterli)
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 30 Ağustos 2022 #2 Siyah ekranda oyunu yüklüyor biraz bekle. Ekranda işte böyle öldün yazacak sonrasında. En son aşağıda başlamak için tıkla yazacak. Artı 0 Eksi
Siyah ekranda oyunu yüklüyor biraz bekle. Ekranda işte böyle öldün yazacak sonrasında. En son aşağıda başlamak için tıkla yazacak.
KS KS AIroe Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 493 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen RX 580 - 8 gb MSI Z390 A PRO İntel i7 9. Nesil 16 GB Ram 1.5 TB HDD 500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2022 #3 Teccno dedi: Siyah ekranda oyunu yüklüyor biraz bekle. Ekranda işte böyle öldün yazacak sonrasında. En son aşağıda başlamak için tıkla yazacak. Genişletmek için tıkla... Yok hocam onları gördüm, başlamak için tıklayıda gördüm, ona tıkladıktan sonra başlamadı zaten oyun hiç Artı 0 Eksi
Teccno dedi: Siyah ekranda oyunu yüklüyor biraz bekle. Ekranda işte böyle öldün yazacak sonrasında. En son aşağıda başlamak için tıkla yazacak. Genişletmek için tıkla... Yok hocam onları gördüm, başlamak için tıklayıda gördüm, ona tıkladıktan sonra başlamadı zaten oyun hiç