Project Zomboid alınır mı?

dev1cee

Decapat
Daha fazla  
RAM
8x2
SSD veya HDD modeli
SSD
Ekran kartı
GTX1650 Laptop GPU
İşlemci
i5-11400h
Merhaba Project Zomboid almayı düşünüyorum. Çok detaylı olduğu söyleniyor ben oyunu biraz daha zaman geçirmek için oynamayı düşünüyorum. Oyundaki lootlama mantığı tam istediğim gibi ama ev yapma gibi olan kısımlar pek ilgimi çekmedi. Sizce alınır mı? Tavsiyeleriniz nelerdir?

Merhaba Project Zomboid almayı düşünüyorum. Çok detaylı olduğu söyleniyor ben oyunu biraz daha zaman geçirmek için oynamayı düşünüyorum. Oyundaki lootlama mantığı tam istediğim gibi ama ev yapma gibi olan kısımlar pek ilgimi çekmedi. Sizce alınır mı? Tavsiyeleriniz nelerdir?
Alınır, güzel oyun.

Güzeldir bayağı detaylı gerçekten. Karakterin kişisel özellikleri bile etki ediyor.

oyunda 406 saatim var ve çoğunluğu tek oyunculu modlarla birlikte yüzlerce saat oynayabilirsiniz çok detaylı ve güzel bir oyun

Detaylarda bogulacagim bir oyun mu? TLOU modu indirim oynamayı düşünüyorum yeşillikli evler daha güzel geliyor gözüme.

Detaylarda bogulacagim bir oyun mu? TLOU modu indirim oynamayı düşünüyorum yeşillikli evler daha güzel geliyor gözüme.
hocam açıkcası oyunda bir sürü detay var 406 saate rağmen benim bile bilmediğim şeyler var şimdi build 42 ile bir sürü yeni özellik geldi sürekli güncellenen bir oyun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı