Project Zomboid alınır mı?

katyysf74

Hectopat
Daha fazla  
Oyun güzel midir? Alsam parasina değer mi? İnternetten baktım çok karışık gözüküyor oyun.

Oyun güzel midir? Alsam parasina değer mi? İnternetten baktım çok karışık gözüküyor oyun.

Oyun güzel ancak 7 dolar verilir mi tartışılır? Türün hastası değilsen seni sarmayabilir. Önceden ucuzdu oyun. Steam dolara geçince çok pahalılandı.

13 TL iken almıştım zevkli oyun ama bu tarz oyunları aşırı sevmiyorsan 7 dolar verilmez.

Oyun içerik olarak 7 dolar'ın hakkını fazlasıyla veriyor. Sadece dediğin gibi oyun gerçekçi ve baya detaylı. Eğer alışırım ve öğrenirim dersen modlar ile beraber sınırsız oynama süresi sunuyor.

Öğrenince güzel oyun diyorlar ama 7 dolar eder mi bilmem eğer zombi hayatta kalma türünü seviyorsanız 12 dolara 7 Days to Die vardı alternatif olarak.

Öğrenince güzel oyun diyorlar ama 7 dolar eder mi bilmem eğer zombi hayatta kalma türünü seviyorsanız 12 dolara 7 Days to Die vardı alternatif olarak.

Öğrenince güzel oyun 400 saatim var ama içerik olarak ne kadar tükettim belki çeyreğine bile gelemedim öyle bir oyun.

Kesinlikle alınır. İstediğin modları indirip yüzlerce saat oynayabilirsin.

Arkadaşın yoksa bence pek de eğleneceğin bir oyun değil. Oyun da karışık. Arkadaşım oyunu az çok biliyordu onun sayesinde öğrendim tek başıma başlasaydım muhtemelen pek de eğlenemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…