çaçapa10 Picopat Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #11 katyysf74 dedi: Oyun güzel midir? Alsam parasina değer mi? İnternetten baktım çok karışık gözüküyor oyun. Genişletmek için tıkla... Değmez bence. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2025
katyysf74 dedi: Oyun güzel midir? Alsam parasina değer mi? İnternetten baktım çok karışık gözüküyor oyun. Genişletmek için tıkla... Değmez bence.
ttyioo Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #12 GRKM DUMAN dedi: Öğrenince güzel oyun 400 saatim var ama içerik olarak ne kadar tükettim belki çeyreğine bile gelemedim öyle bir Genişletmek için tıkla... GRKM DUMAN dedi: Oyun içerik olarak 7 dolar'ın hakkını fazlasıyla veriyor. Sadece dediğin gibi oyun gerçekçi ve baya detaylı. Eğer alışırım ve öğrenirim dersen modlar ile beraber sınırsız oynama süresi sunuyor. Genişletmek için tıkla... Beyfendi acaba bitlikte zomboid oynamayı düşünürmüydünüz?
GRKM DUMAN dedi: Öğrenince güzel oyun 400 saatim var ama içerik olarak ne kadar tükettim belki çeyreğine bile gelemedim öyle bir Genişletmek için tıkla... GRKM DUMAN dedi: Oyun içerik olarak 7 dolar'ın hakkını fazlasıyla veriyor. Sadece dediğin gibi oyun gerçekçi ve baya detaylı. Eğer alışırım ve öğrenirim dersen modlar ile beraber sınırsız oynama süresi sunuyor. Genişletmek için tıkla... Beyfendi acaba bitlikte zomboid oynamayı düşünürmüydünüz?
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.332 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #13 ttyioo dedi: Beyefendi acaba bitlikte zomboid oynamayı düşünür müydünüz? Genişletmek için tıkla... Ben Single Player oynuyorum maalesef.
ttyioo dedi: Beyefendi acaba bitlikte zomboid oynamayı düşünür müydünüz? Genişletmek için tıkla... Ben Single Player oynuyorum maalesef.
ttyioo Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #14 GRKM DUMAN dedi: Ben Single Player oynuyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Ah beee
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.649 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #15 Alınmalı.