ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.868 Çözümler 7 8 Ağustos 2023 #1 Öncelikle merhaba, Project Zomboid oynamaya başladım ve 30 gün geçtiği için benzinler bitti ben tekrardan benzinleri nereden bulabilirim sadece arabalardan mı çekerek elde edebiliyorum?
Öncelikle merhaba, Project Zomboid oynamaya başladım ve 30 gün geçtiği için benzinler bitti ben tekrardan benzinleri nereden bulabilirim sadece arabalardan mı çekerek elde edebiliyorum?
Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.034 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #2 Eger benzin bittiyse Başka pompaciya gitmeyi dene ama elektrik gittiyse jeneratör gerekli diye biliyorum.
Eger benzin bittiyse Başka pompaciya gitmeyi dene ama elektrik gittiyse jeneratör gerekli diye biliyorum.
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.868 Çözümler 7 8 Ağustos 2023 #3 Jeneratör için sordum hocam zaten benzini araba için kullanmam büyük ihtimalle artık.
Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.034 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #4 ReyuM dedi: Jeneratör için sordum hocam zaten benzini araba için kullanmam büyük ihtimalle artık. Genişletmek için tıkla... Arabalardan çek jeneratöru çalıştır ardından benzinlikten çekersin. Pompayi çalıştırmak için jeneratör gerekli hocam.
ReyuM dedi: Jeneratör için sordum hocam zaten benzini araba için kullanmam büyük ihtimalle artık. Genişletmek için tıkla... Arabalardan çek jeneratöru çalıştır ardından benzinlikten çekersin. Pompayi çalıştırmak için jeneratör gerekli hocam.
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.868 Çözümler 7 8 Ağustos 2023 #5 Tamamdır teşekkürler bunu bilmiyordum. Hocam bir şey sorabilir miyim dünyama giremiyorum hata veriyor ne yapmam lazım? Son düzenleme: 8 Ağustos 2023
Tamamdır teşekkürler bunu bilmiyordum. Hocam bir şey sorabilir miyim dünyama giremiyorum hata veriyor ne yapmam lazım?
Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.034 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #6 ReyuM dedi: Tamamdır teşekkürler bunu bilmiyordum. Hocam bir şey sorabilir miyim dünyama giremiyorum hata veriyor ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir hata böyle anlamam zor hocam.
ReyuM dedi: Tamamdır teşekkürler bunu bilmiyordum. Hocam bir şey sorabilir miyim dünyama giremiyorum hata veriyor ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir hata böyle anlamam zor hocam.
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.868 Çözümler 7 8 Ağustos 2023 #7 Burak2134 dedi: Nasıl bir hata böyle anlamam zor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba modlar yüzünden hata alıyorum teşekkür ederim yinede.
Burak2134 dedi: Nasıl bir hata böyle anlamam zor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam galiba modlar yüzünden hata alıyorum teşekkür ederim yinede.
Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.034 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #8 ReyuM dedi: Hocam galiba modlar yüzünden hata alıyorum teşekkür ederim yinede. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız ama hep pz oynayacak arkadaş arıyordum beraber oyniyalim mi?
ReyuM dedi: Hocam galiba modlar yüzünden hata alıyorum teşekkür ederim yinede. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız ama hep pz oynayacak arkadaş arıyordum beraber oyniyalim mi?