Çözüldü Project Zomboid bir araba ile diğer araba nasıl çekilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

H7raeth

Decapat
Daha fazla  
Merhaba oyunda bulduğum bir arabayı çekerek evime getiremek istiyorum fakat olmuyor nasıl yapabilirim?

Çözüm
Arabanızı, alacağınız arabanın önüne yaklaştırın ve sonra V tuşuna basın bağlama işareti çıkacaktır zaten.
Öyle bir şey mümkün değil ancak arabaya binip öbür arabayı arkadan ittirebilirsiniz.

Arabanızı, alacağınız arabanın önüne yaklaştırın ve sonra V tuşuna basın bağlama işareti çıkacaktır zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Yeni mi geldi bu özellik sanki ben oynarken yoktu da mod kurup yapmıştım diye hatırlıyorum.

Yeni mi geldi bu özellik sanki ben oynarken yoktu da mod kurup yapmıştım diye hatırlıyorum.

Bende çok fazla mod var. Belkide modlardan bir tanesi yapmamı sağlıyordur.

Bir şey daha soracağım beni zombi ısırdı ve bandajini düzenli yeniliyorum fakat ısırık hala gitmedi ve mide bulantısı var sürekli yerler falan hep kan oldu.

Isırılmanın çözümü yok hocam. Bir kere ısırıldın mı dönüşü yok her türlü zombisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…