zAwarsy Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar Co-op oynarken birbirimizin yerini görmek istiyoruz fakat nasıl yapıldığını veya bunun olduğunu modunun vs. bilmiyoruz. Var mı öneriniz?
Arkadaşlar Co-op oynarken birbirimizin yerini görmek istiyoruz fakat nasıl yapıldığını veya bunun olduğunu modunun vs. bilmiyoruz. Var mı öneriniz?
GKarahan Kilopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gamer 1 Haziran 2024 #2 zAwarsy dedi: Arkadaşlar Co-op oynarken birbirimizin yerini görmek istiyoruz fakat nasıl yapıldığını veya bunun olduğunu modunun vs. bilmiyoruz. Var mı öneriniz? Genişletmek için tıkla... Navigation diye bir mod var, araca navigasyon ekliyor bunu öneririm. Ek olarak sorduğun modun tam olarak adı ise Players On Map Artı 0 Eksi
zAwarsy dedi: Arkadaşlar Co-op oynarken birbirimizin yerini görmek istiyoruz fakat nasıl yapıldığını veya bunun olduğunu modunun vs. bilmiyoruz. Var mı öneriniz? Genişletmek için tıkla... Navigation diye bir mod var, araca navigasyon ekliyor bunu öneririm. Ek olarak sorduğun modun tam olarak adı ise Players On Map
m3c Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 596 Çözümler 3 1 Haziran 2024 #3 Beraber oynamak için insan arıyoruz eğer isterseniz katılabilirsiniz 6 kişiyiz kendi sunucumuzu açacağız @zAwarsy Artı 0 Eksi
Beraber oynamak için insan arıyoruz eğer isterseniz katılabilirsiniz 6 kişiyiz kendi sunucumuzu açacağız @zAwarsy
KS KS zAwarsy Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #4 GKarahan dedi: Navigation diye bir mod var, araca navigasyon ekliyor bunu öneririm. Ek olarak sorduğun modun tam olarak adı ise Players On Map Genişletmek için tıkla... Hocam siz yazmadan önce biraz daha araştırdım buldum genede teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
GKarahan dedi: Navigation diye bir mod var, araca navigasyon ekliyor bunu öneririm. Ek olarak sorduğun modun tam olarak adı ise Players On Map Genişletmek için tıkla... Hocam siz yazmadan önce biraz daha araştırdım buldum genede teşekkür ederim.